köpek arıyorum !

vaybe koca sitede köpek sever bir elin parmaklarını geçmeyecek kadar az..:farao:
köpeğim yok ama iş yerimin karşısında romen vatandaşlar var onların köpeklerine evde ki ekmek yemek artıklarını götürüyorum artık beni tanıyorlar bi ıslık çalıyorum hop yanıma koşuyorlar:)

babam sadece köpek değil çoğu hayvanı çok severim
mesela dana kuzu mangalda olunca süper olur
veya balık çok severim tavada
hele bi de karides güveç yanında da rakı oh mis

birader çok köpek sever bir adamım 4 rotweiler ve 1 jack russel terier besledim
jack russelim 5 sene önce öldü
rotweilerimin birini vurdum 1 ini burada polis karakoluna bıraktım 2 si halen duruyor

şimdi senin istediğine cevap vermek zor kendin ne beslemek istediğine karar vereceksin
ondan sonra ortamın uygun olup olmadığına bakacaksın
(ortamdan kastım bahçeli ev filan değil aile yapından tut komşularının gıcıklık katsayısına kadar herşey)
benim rot beslememin nedeni bekçilik içindi köpekler havlamaz eğitirsin bölge belirtirsin komutu verirsin
komut verdikten sonra bölgeye senin dışında giren herkese saldırır
ama saldırınca da havlamaz gidip direk yakalar görüntüsü korkutmak için uygundur
hayvan sevimlidir sen emir vermedikçe asla kimseye saldırmaz
hatta kafasını kaldırıp bakmaz bile

F54

ben insana saldıran asi veya vahşi bi ırk istemem
insanları seven (yabancılar hariç) bi dost istiyorum akşamları yürüyüş yapalım parklara göl kenarlarına gidelim birlikte sosyal bi dost yani

F54

bu gün çalıştığım yere çok güzel alman kurt köpeği getirdiler gerçekten iyi bi ırk olmasa bile(saf değil) yakışıklı sevecen atik sahiplenici bi cins olduğunu bir daha anlamış oldum
tam bi bekçi köpeği

Düşünmeden tereddüt etmeden barınaktan alın...ne cins köpekler var oralarda inanamazsınız

F54

evet herkez öyle diyor bu gün gelen köpekte çok genç sahibi yeni köpek almış bunuda başkasına vermiş o başkasıda bize verdi:pr:
,yani insan severek aldığı bir şeyi neden yenisini alınca bi kenara atar anlamış değilim canlı olduğu için bunu anlayamıyorum

F54

evet beyler ev bitti bahçe çıktı meydana şimdi sadece bekçilik vasıfları fazla olan sadık bi dost alma vakti geldi yardımcı olmak isteyenler varsa bekliyorum..

Abi tam istediğin gibi köpekler var. Araba ile gelirsen beraber gideriz beğenir alırsın.
Benim içim gitti. Hayvanlar o kadar güzelki inanamazsın.
Bahçem olsa 2 tanesini hemen alıcaktım. evde bakıdıkları ve eğitimli oldukları çok belli.
1 aylıktan köpek büyüttüm anlarım hayvanın duruşundan psikolojisinden.

2 tane alman kurdu 1 tane golden vardı ama çok çok güzeller.

Ha bunlar nerede dersen bizim kansız istanbul milletinin hayvanlarından kurtulmak için gidip terkettiği göktürk ormanlarında.

Benim için gitti çok üzüldüm.
Pazar günü onlara mama ve ilaç götürücem . Gelebilirsen buyur sende gel beğen al.
Sana Kurt ta olur golden de .

Başka arkadaşlarda düşünürse bana mesaj atabilir yardımcı olurum . Gitsem bulurum hayvanları.
Beni gördüler nasıl seviniyorlar. Belliki yalnız büyümemişler. Fakat şuanda yalnızlar. Çok üzüldüm elimden birşey gelmiyor maalesef.
Ancak ilaç mama vs ile birşeyler yapmaya çalışıcam .

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Köpek bakmak eglenceli oluyor ama büyüyünce seni sinir krizlerine sokabilir, ben Kubat'ımı kapının önünde bulmuştum acıyıp almıstım 2.5 yaşına geldi koca kafalı :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar