köpek arıyorum !

F54

merhaba arkadaşlar herkez e iyi forumlar diliyorum
bahçe'li evimde köpek beslemek istiyorum özellikle uysal ve asi olmaması gerekli sonuçta şehir içinde ikamet edeceğim bi insana zarar versin istemem:pale:
yani vahşi ırk olmama'lı pitbull rot veya dogo vs :cat:
aradığım cins ise labrodor,alman çoban köpeği veya bordur kolii olabilir:cherry:
özellikle yavru ve erkek olsa daha güzel olur ben kendim büyütüp yetiştirmek istiyorum :cat:
aşıları yapılıp sıcak bi ortamda kalacağından kimsenin şüphesi olmasın :)
bu konuyu açmamın sebebi ise kendisinde veya yakın bi tanıdığında yavru aradığım cins te bi dost varsa hediye istememdir :cherry:
eğer yakın çevre illerde ise bizzat gelip kendim alacağım uzak bi yerde ise malesef kargo veya otobüsle gönderim kabul etmem yazık hayvan'a
marmara bölgesi veya batı karadeniz de olursa tabii ki
yardımcı olacak arkadaşlara şimdi den tşk ederim:)

Donanımhaber / konu dışı bölümünde bir şahıs golden cinsi köpek alıyor ve bakamıyor... Yavruydu yanılmıyorsam. Verebileceği birisini arıyordu en son. Biraz araştırırsanız, o arkadaşa ulaşabilirsiniz.

forum.donanimhaber.com

Hayvan beslemek çok güzel bir duygudur.
Ancak barınaktan yada sokaktan bir köpek bulursan emin ol sana daha sadık olacaktır.
Sokak köpeği değil cins köpek istiyorum diyorsan da, 'insan'ların bir heves alıp, bakmayı beceremedikleri cins köpeklerden barınaklarda tonlarca bulabilirsin

Safkan , secereli dişi alman kurdu sahibiyim. 3 aylıktan beri bizde. Şuan 5 yaşında. Okadar bağlandıkki. Aileden biri oldu. Ama tatile bile çıkılmıyor, bırakamıyoruz kimseye. Büyük sorumluluk. Bence iyi düşünün.

E_N

Safkan , secereli dişi alman kurdu sahibiyim. 3 aylıktan beri bizde. Şuan 5 yaşında. Okadar bağlandıkki. Aileden biri oldu. Ama tatile bile çıkılmıyor, bırakamıyoruz kimseye. Büyük sorumluluk. Bence iyi düşünün.

Bu sese kulak ver katılıyorum.

https://www.facebook.com/haysev?fref=ts
buradan bakarak ücretsiz sahiplenebilirsin

Motosikleti
Suzuki GSX-S 1000 F ...S..... CGSUKİ 250 MELEZ KROSS
benim köpeğimin eniklerinden ister misin abi :)
ben de bunu 2 aylık iken hayvan severler derneğinden almıştım...sokak köpeği yani...
:queen::queen:

Sibirya Kurdu kırması var bizde çok güzel köpek beslemek :) Köpeklerin çoğu çok sadık hayvanlardır sesinizden bile tanırlar sizi :)

Motosikleti
Suzuki GSX-S 1000 F ...S..... CGSUKİ 250 MELEZ KROSS
Köpeklerin çoğu çok sadık hayvanlardır sesinizden bile tanırlar sizi :)

aynen hacı...11 ay kıbrısta kaldım... sonra izine gittiğimde...sesimi cıkarmadan kapıya geldım köpek beni görmeden havlamaya başladı...
üstteki resimde demir kapının altındaki boşluktan ismini seslenerek, elimi uzattım ... hemen susup elimi yalamaya başlamıştı...:joker::wiinkk:

Barınaklardan bir can kurtarmanı öneririm. Orda bir yuvaya hasret şekilde açlıkla ve soğukla mücadele eden sevgiye aç binlerce köpek bulabilirsin.

Barınaktan mı alırsın sokakta mı bulursun bilmem ama ciddi derecede sorumluluk.İlgilenmezsen küsmeler,trip atmalar.Enerjisini hergün atması lazım,günde en az 1 saat yürüyüş yaptırman lazım.Yukarıda arkadaşın dediği gibi birine bırakamazsın,tatile gitsen götürmek zorundasın gibi gibi sıkıntıları var.Ama değer mi hemde fazlasıyla çünkü sana en yakın arkadaşından daha sadık olacam bir hayvan köpekler.Bu arada alacam diyorsa Alman kurdu öneririm.Nasıl eğitirsen öyle gider saldırgan veya sevecen.Goldanlar çok tatlılar ama aşırı yalaka tut boynundan götür o derece.

Ben çok araştırdım tam almaya gidiyodum babam o iti alırsan eve giremezsin dedi vazgeçtim.iyikide vazgeçişim.Evde beslemesi çok zor...

F54

herkese iyi dilek ve tavsiyeleri için tşk ederim
öncelelik le bi canlı ya bakmanın ne demek olduğunu çok iyi bilirim 2 veya 3 adet köpeğim oldu pitbull da vardı sokak köpeğide
fakat şimdi beslemek istediğim köpek yavru olmalı ve iyi bir cins sebebi ise 2 yaşında kızım var o çok seviyor hayvanları ben de evde beslemekten ziyade bahçede bi köpek beslemenin çok daha mantıklı olduğunu düşünüyorum
bazı arkadaşlar tatile giderken sıkıntı olur falan demiş oturacağım ev de 4 aile yaşayacak bina da yani yani ben tatile gitsem bile ilgilenecek birileri elbet olacak bahçe ortak kullanım alanı ve diğer komşu larımda bu konuya sıcak bakıyor
aşısı ve yemek giderlerini tamamen tarafımdan karşılanacak kimseden maddi bi beklentim yok bu konuda
demek istediğim vereceğim emek ve değere değecek bi köpek olmasını istiyorum hem bir dost hemde bahçe yi bekleyecek bi bekçi olmalı...

herkese iyi dilek ve tavsiyeleri için tşk ederim
öncelelik le bi canlı ya bakmanın ne demek olduğunu çok iyi bilirim 2 veya 3 adet köpeğim oldu pitbull da vardı sokak köpeğide
fakat şimdi beslemek istediğim köpek yavru olmalı ve iyi bir cins sebebi ise 2 yaşında kızım var o çok seviyor hayvanları ben de evde beslemekten ziyade bahçede bi köpek beslemenin çok daha mantıklı olduğunu düşünüyorum
bazı arkadaşlar tatile giderken sıkıntı olur falan demiş oturacağım ev de 4 aile yaşayacak bina da yani yani ben tatile gitsem bile ilgilenecek birileri elbet olacak bahçe ortak kullanım alanı ve diğer komşu larımda bu konuya sıcak bakıyor
aşısı ve yemek giderlerini tamamen tarafımdan karşılanacak kimseden maddi bi beklentim yok bu konuda
demek istediğim vereceğim emek ve değere değecek bi köpek olmasını istiyorum hem bir dost hemde bahçe yi bekleyecek bi bekçi olmalı...

Kesinlikle golden almalısınız :)

F54

Gölden arkadaşların dediği gibi çok yılışık bende hiç sevmem
Evet oynayacağız ama her gördüğünde üzerime atlasın istemem
Ağır başlı düzgün karakterli bi köpek sahibi olmak isterim
Ve kesinlikle evde beslenmeyeceğim bahçede ve bağlı olarak yaşayacak...
Eğer uysak sakin olursa belki sadece tasma ile bahçede gezebilir.

Motosikleti
Honda VFR 800x Crossrunner
Topraam köpeği bulduğunda buluşmalara kamplara da getir. Sevelim oynayalım keratayla :queen:

Barınaktan dişi bir golden aldım. Klübümüzün köpeği oldu, çocuklarla akşama kadar oynuyor. Barınağa bakmanı tavsiye ederim. Birçok terkedilmiş cins köpek var. Hem de bedava.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kangal alın hocam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar