Köpeğinizin 10 Ricası

1. Benim hayatım 10-15 yıl sürer. Senden ayrılığım bana acı verir.Beni almadan önce bunu düşün.
2. Bana, senin benden istediklerini anlayacağım süre ver.
3. Benim içimde sevgi duygusu uyandır. Ben bununla yaşarım.
4. Bana hiçbir zaman uzun süreli darılma ve cezalandırmak için bir yere kapatma. Senin hayatında bir iş, eğlence ve arkadaşların var. Benim hayatımda ise sadece sen varsın.
5. Arada sırada benimle konuş. Sözlerini anlamasam bile bana yönelttiğin sesini anlarım.
6. Bana daima nasıl davranılması gerektiğini bil. Ben hiçbir zaman unutmam.
7. Beni dövmeden önce, aslında dişlerimle kemiklerini un ufak edebileceğimi, ama asla böyle bir yola başvurmayacağımı düşün.
8. Beni ''isteksiz, tembel ve inatçı'' diye azarlamadan önce düşün; Belki yediğim yemek dokunmuştur, belki güneşin altında uzun zaman kalmışımdır veya halim kalmamıştır.
9. Yaşlandığımda benimle ilgilen, bir gün sende yaşlanacaksın.
10. Her zor anımda yanımda ol, ''benim içim kaldırmaz veya ben görmeden olsun'' deme, çünkü benim için her şey seninle birlikte daha kolay…

Ya köpeğimi özledim şimdi ben...Çok sadık dostlar valla köpekler...Kendisi köydeki evde durduğu için çok sık görüşemiyoruz :salut:
19122007003be9.jpg

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Güzel Bir Paylaşım Eyvallah :)

Moderatör (forrap)
Köpek almadan önce düşünülmesi gereken diğer şeyler ;

1-Besleyemeyecek,bir müddet sonra sokağa atacaksanız ve benim sizi tanımasam bile köpeğin koşturması sonucu size ve ailenize kadar varacak küfürleri etmeme neden olacağını unutmayın,beni günaha sokmayın.(Bakınız;Dün beni kovalamaya çalışan ve kafasına elimdeki anahtarı yiyen cins köpek-cins olması hem sokak köpeği olmaması hemde kişilik olarak cins olması anlamında- ki kendisi baya baya ıssırmaya niyetliydi.)

2-Köpekleri severim,ama sağa sola saldırıp acayip saatlerde acayip sesler çıkaranları değil.Eğer böyle bir köpeğe sahipseniz,şehirin içinde,milletle iç içe yaşamayın.(Bakınız yan komşunun köpeği ve gece gece şarkı söyleme ve anılarını anlatma alışkanlığı sonucu uykusuz geceler geçiren ben).

3-Köpeği gerçekten besleyebilecek imkanlara sahipseniz besleyin.Bir dizide ya da filmde görüp,sağa sola hava atarım düşüncesiyle o canlının günahına girmeyin..

Ya ciddi ciddi köpekleri severim,hatta daha önce bende besledim ama ne sokağa terkettim ne de gece gece milleti rahatsız ettirdim,kimseye saldırmasına bile izin vermedim.Biraz mantık lütfen,herkes köpeği sevmek zorunda değil,şu lafa kıl oluyorum hele "birşey yapmaz",ya kız köpekten korkuyor ve köpek üstüne atlamış havlıyor,o ıssırmasa bile kalpten gidecek zaten,daha ne yapsın köpek..

By_Mavim ne arıyosun sen buralarda :)Hatırlıyorum seni biryerlerden :) :wiinkk:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
By_Mavim ne arıyosun sen buralarda :)Hatırlıyorum seni biryerlerden :) :wiinkk:

EFSANE Geri Döndü :bounce: :p :mrgreen:
Yoksam Başının Belasımı Deseydim Acep :silent: :p :mrgreen:::sapkaa::
Hatırlanmak Güzel Bişey Eyvallah Ci Ge Rim :p :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar