Köpeği durduk yere pompalı tüfekle öldüren kansız artçı !

amacı tüfeği denemek mi,köpekle arasında önceden husumet geçmiş onun intikamını mı almış çözemedim.Durduk yere böyle bir şerefsizlik yapılmaz !

Son düzenleme:
durduk yere falan vurmamış ben olsam daha çok sıkardım helal olsun https://www.youtube.com/watch?v=dIUCTKF9AEM&feature=iv&src_vid=OA1ie97aayE&annotation_id=annotation_4215627279

Adama haklı filan demeyin..
Tamam ısırıldığı an kendini korumak için vursa haklı derim ama köpekten intikam almak nedir?
Belediyeye haber ver zabıtaya haber ver ee hadi olmadı git sahibini döv.
Tabi hayvan oldugu için öldürmek kolay madem adam haklı bizde trafikte bize bulaşan her insanı öldürelim.

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
Hala adama haklı diyenler var , ulan tipini görmüyormusunuz ? Herif hırsız! Köpekte ona engel ! Bu kadar sığ olmayın.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
durduk yere falan vurmamış ben olsam daha çok sıkardım helal olsun https://www.youtube.com/watch?v=dIUCTKF9AEM&feature=iv&src_vid=OA1ie97aayE&annotation_id=annotation_4215627279

Umarım senin gibi düdüğün biride bir gün sana sıkar.

Ulan bu forumda hep seviyeli yazılar yazdım. Ama sizin gibi ne olduğu belirsiz varlıklar insanda ne sabır ne de kullanıcak normal kelime bırakıyosunuz. Siz nasıl bir varlıksınız ki bu tarz bir davranışı haklı bulabiliyorsunuz. Sizden ne insan olur ne de adam.

İkinci olarak ta fabrikanın bekçi köpeği bağlı olmaz. Kapalı alanda fabrika sınırlarını korumak ile görevli bir köpek fabrika sınırının içine girerse tabiki alanını kporur. BU herif nasıl oluyor da kapalı alanda girmemesi gereken yerde köpek tarafından götünden ısırılıyor. Bu adamı da onu destekleyen mahlukları da Allah a havale ediyorum

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bir tane vicdansız da burada. Bu birde insanların güvenliği için çalışıyor. Bu mahlukatın kendine hayrı varmı ki insalara olsun. Köpeğin öldürülmesini savunan her kim varsa cehennemin dibine kadar yolunuz var.

Büyük ihtimalle fabrikanın bahçesine girmiştir bişeler çalmak için köpekte cezasını vermiştir...

yorumları görünce insanlığımdan utandım. her gün motosikletin sesine peşimden havlayan köpeği vurayım o zaman yazık vallahi yazık.
köpek ısırdı diyorda dışardamı saldırmış belki fabrika içine girdi bişeyler çalıcaktı belkide önce köpeği indirdi gece soygun yapıcaktı.
vuran kişi konuştu haklı dediler ölen köpek veya insan kendini nasıl savunacak. ?? yazık size

Adamı neden ısırdı köpek hiç bir köpek çitten atlayıp ısırmaz bu adam içeri girmiş

Ulan bu forumda hep seviyeli yazılar yazdım. Ama sizin gibi ne olduğu belirsiz varlıklar insanda ne sabır ne de kullanıcak normal kelime bırakıyosunuz. Siz nasıl bir varlıksınız ki bu tarz bir davranışı haklı bulabiliyorsunuz. Sizden ne insan olur ne de adam.

İkinci olarak ta fabrikanın bekçi köpeği bağlı olmaz. Kapalı alanda fabrika sınırlarını korumak ile görevli bir köpek fabrika sınırının içine girerse tabiki alanını kporur. BU herif nasıl oluyor da kapalı alanda girmemesi gereken yerde köpek tarafından götünden ısırılıyor. Bu adamı da onu destekleyen mahlukları da Allah a havale ediyorum

abi sen bu mesajdan sonra seviyeli yazı yazma bu forumda.Gerçekten okurken hem düşündürdün hem eğlendirdin.Çok güzel anlatım biçimin var tebrik ederim.Böyle devam et.:cat:

Adam çöptoplayıcısı. Hırsız değil. Süreki oradan geçecek. Köpeğin vurulmasına sebep olan o iri kıyım hayvanı eğitmemek ve sokağa salmak. Şikayet ederseniz kısırlaştırıyolar. Sanki ırzımıza geçicek. Isırıyo hayvan

Böyle bir duyarlılık karşısında verdiğin tepki bumu senin ? Bana kalırsa mağara adami olan sensin.. Bu arada köpeği vuran o.ç yakalandı..

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:57 ----------

Ulan ayı.. Burda bi hayvanin telef edilmesinden bahsediliyor adama laf edeceğine biraz duyarlı ol. Mağara adami tartışmasız sensin bu belli. Bu arada köpeği vuran o.ç yakalandı.

bu haber hakkında açılan 3.konu oldu bu. Ondan mağaralar falan işin içine girdi.

Burada adamın ifadesı var,

Yakalamıslar FAKAT SERBEST BIRAKMISLAR,

https://www.facebook.com/418296235156/photos/a.428183520156.374365.418296235156/10155825412585157/?type=1&theater

Farkında mısınız bilmiyorum ancak bu tür olaylar son zamanlarda çok arttı.. Güvenlik kameraları yaygınlaştı hadi daha fazla gözümüze çarpıyor diyelim.. Ama minibüste kalp krizi geçiren yolcu, 2 köpek cinayeti derken tüm ülke delirmenin eşiğine geldi sanki.. Cennet Türkiye geyiği ilgi çekici gelmiyor artık trafikte manyağın biri tarafından öldürülmeden önce bu ülkeyi terk etmek lazım..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar