KONYADAN Tüm motorsiklet.net üyelerine SELAMLAR..

herkese selamlar ben konyadan mehmet aranıza yeni katıldım sürekli takipteyim gözüm üzerinizde :wiinkk:

Motosikleti
BWS 100
açıldı hocam açıldı. :)
hoşgeldin.

bu arada motosiklet.net:cat:

MONDİAL 125 lik şuanlık bu var :) ikinci el temiz ybr veya cbf arıyorum aklınızda olsun saygılar..:bestmt:

Şaban Ceran diye Yahut Ethem Ceran diye birini tanıyormusun peki :)

Abi Bende o tarafta oturuyorum birara tanışmayı isterim
Not : Benim Yaş :17 benim evde otogarın ilerisinde yazırda pisagor dershanelerinin orda

bilemiyorum açıkcası bir sürü ceran soy isimli soydaşımız var konya ve diğer iller olmak üzere.. bizim köy sarayönü çeşmelisebil konyalımı bu kişiler peki ?

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:33 ----------

hoşbulduk comtan komutan gibi nickin var be kardeşim.. yabancı bir insana komutan söyletmeye çalış senin nickini söyler comtan :mrgreen: saygılar..

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:37 ----------

Abi Bende o tarafta oturuyorum birara tanışmayı isterim
Not : Benim Yaş :17 benim evde otogarın ilerisinde yazırda pisagor dershanelerinin orda

gonyalı1 kardeşim inşallah tanışırız elbelt bizim evde oraya yakın sayılır realde çalışıyorum bende saygılar görüşmek üzere..

hoşbulduk piyanist_irf teşekkurler :bestmt:

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:18 ----------

akrabamızdır ozaman bu akraba işleri derin devlet gibi :) hepsini tanımak mümkün değil ankaradamı yaşıyorsun.. bu kişiler konyadamı ? :silent:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar