Konya'da motorsiklet parça-aksesuar mağazası

Saygıdeğer abilerim, kardeşlerim; motor sevdasına tutulmuş acemi bir kardeşinizim. İyi kötü bir Keeway superlight'ım var. Konya'da motorumu az çok adam etmeye uğraşıyorum. Birkaç meramım var, ilgisini çekenlerden, yardımcı olabileceklerden cevap bekliyorum.

Eski kunduracılar çarşısı dedikleri yerde parçacıları dolaştım ama gönlüme göre bir gidon bulamadım. M gidon dedikleri tarzda, cafe racer tadı alabileceğim bir gidon arıyorum. Bunu Konya'da nerede bulurum?

Gidonlar standarttır diyorlar, internette genelde 22mm çapında gidonlarla karşılaşıyorum, bendeki orjinal gidon 26 mm. Burdan ne anlamam gerekiyor?

Gidon sonu ayna vesaire gibi nispeten daha az talep edilen ürünleri bulabileceğim mağazalar neredeler?

Keeway Superlight'ın orjinal hava filtresi yerine performans açık hava filtresi kullanmakta bir sıkıntı var mıdır? Bunun montajında nelere dikkat etmek gerekli, nasıl bir yol izlenmeli?

Cevap verecekler için şimdiden teşekkürler.

Sevgiler,
Saygılar.

s.a değerli kardeşimm öncelik sana direksiyon konusun da yardım olabileceğim bi durum izah ediyim Keeway superligh onrjinali 26cm diyosunn 34 c.m tekabul gelicek bir acıda direksiyonn da istediğini elde ede bileceğeni duşunuyorummm orda yaptıramasınn bildiğim kadarıylaa yaptırsan nikelaj istiyicek ist da yapan arkasalarım var ama sana uyarmı bilemiyicem performans hava filitresine gelincee bi sıkıtı yamaz sadece azda olsa fazla yakar. filitreyi montaj ederken dikat etmen gerekenn takarken manifolt oynatmadan karbırötör bozına den getirtip oturtmak kelepçeyide gevşek bırakmam ok ..

Abi 26cm değil 26 mm. Gidon uzunluğu değil gidonun çapı 26mm, yani borunun kalınlığı. Piyasadaki gidonların çoğu 22mm çapında. Napıcaz ek yapıp falan oturtucaz mı bi şekilde? İnternette de adam akıllı çeşit barındıran bi alış veriş sitesi yok. Popüler olan ürünlerin dışındakilerle ne alıcı ne satıcı pek ilgilenmiyor. Nerden bulcam ben bu m gidonu?

Varsın fazla yaksın açık filtreye geçicem hem sesi güzelleştirir hem az da olsa performansı arttırır diyorlar. Şu anki filtre kutusunu olduğu gibi söküp direk yerine açık filtreyi mi takıyoruz?

Büsanda Bilmemne motor vardı. Bende Koca Konya'da fizy nin hava filtresini bulamamıştım oradan aldım.
Bir bak derim. Büsan'ın girişinde güvenliğe motor malzemesi satan yer neydi diye sorarsan anlatıyor arkadaş.

Ve Konya'da bol parça ve aksesuar yani kask vs vs bulabileceğin aman aman biryer yok ne yazıkki... Kunduracılarda Tosun var başka öyle Kask vs satan yok geneli ucuz piyasa işi...

İlginiz için teşekkür ederim. Belki ihtiyacı olanlar olur;

M tipi gidonu Larende Caddesi'nde bir parçacıda buldum. Superlight kullanıcılarının bir çoğunun bildiği gibi orjinal gidon 26mm çapında. Standart gidonlar ufak kalıyor ve yuvanın içinde oynamaması için ek parçalarla sıkmak gerekiyor.

Gidon sonu aynayı da Arkeoloji Müzesi'nin caddesinde bir parçacıda buldum.

Hava filtresi işini hala araştırıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar