[Konya - MT]

hoşgeldin kardeşim çok da fazla etkinlik bekleme konya da bi mevlüt vardı bu işlere bakan oda gerekli katılımı bulamadı terketti bizi Antalyaya göçtü...

Daha olmedik muradim

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:55 ----------

gqQBaZ.jpg

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:14 ----------

Qaj9Dr.jpg

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:18 ----------

Artcili alanya gezisi.giderken tinaztepe soguktu.denize her babayigit giremiyor.sezon daha acilmamis bostu.donusu cevizli beysehir uzeri geldim.manzara harikaydi.daha guzelleri sizlerin olsun insallah.

Vay vay vay kimler burdaymış :) Durmak yok diyorsunuz yani, daha ısınmamış o haldee 1-2 haftası vardır en fazla...

herkese selamlar ben konyada yeni sayılırım var mıdır konyada hareketlilik ? :D yoksa da yapalım diyrn kimler vardır ? toplanalım gidelim gezelim ortakbişeyle güzel olur :D

Herkese merhaba,
Uzun zamandır, buralara gelip uğradığım yoktu umarım herkes iyidir. Bir kaça fotoğraf paylaşayım da sayfa renklensin. :)

pWdzdn.jpg
[/url][/IMG]

ZE8k8o.jpg
[/url][/IMG]

bGnDqj.jpg
[/url][/IMG]

G0dR63.jpg
[/url][/IMG]

LnBAJa.jpg
[/url][/IMG]

WQNklP.jpg
[/url][/IMG]

7NlvEP.jpg
[/url][/IMG]

29DZmL.jpg
[/url][/IMG]

4MElmJ.jpg
[/url][/IMG]

qW5B9Q.jpg
[/url][/IMG]

mkQL8P.jpg
[/url][/IMG]

bGnb4n.jpg
[/url][/IMG]

okb7Yq.jpg
[/url][/IMG]

4MElDY.jpg
[/url][/IMG]

Resimdeki yerler, genelde manavgat tarafları. Sondaki çamurlu olan resimler, karapınar meke gölü. Begenmenize sevindim.

3 ekim 2017 tarihinde, konya, hadim, taşkent, ermenek, anamur, sifke, erdemli, mersin, adana, hatay olmak üzere yaklaşık 2000 km lik bir tura çıkacağım. Bütün tarihi yerler gezileceği için 15-20 gün sürebilir. Gelmek isteyenler özelden haber versin lütfen.

Maşallah mevlüt seni durdurabilene Aşk olsun :) Motosikletimi sattım gelemeyecek olsam da seni bu konuda destekliyorum, en güzelini yapıyorsun...

Sağol abi teşekkür ederim. Hayat gezince güzel. Yarın ne olacağımız belli değil, bu günü iyi değerlendirmek lazım. :)

DyD4Lz.jpg
Bugun manku kardesimizi askere ugurladik.kendisine simdiden hayirli teskereler diliyoruz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar