[Konya - MT]

hayırlısıyla al kardeşim de beysehir side sonra da olur :)hayırlı olsun konyada ehliyet alan bir sey ler ısmarlar bilemiyorum artık baklava olur dondurma oluır :)

Konya Mt Ya Benİm ŞÖyle Bİr Fİkrİm Var Bayagi Kalabaliklastik Aramiza 3-5 Toplayalim Kuzu Yİyelİm çimlerin üstünde Ne Dersİnİz Fazla Masraf OlacaĞini Tahmİn Etmİyorum Bİr Haftasonu Bu ay Sonuda olabilir Veya Gelecek Ayin İlk Haftasi Gİbİ Ne Olacak Sankİ nelere para vermiyoruz ki maksat beraber olmak

Son düzenleme:
walla konya mt kalabalıklaştı ama geziye katılanlar ancak horoz yiyebilir kaTılımın daha çooook olması lazım

hayırlısıyla al kardeşim de beysehir side sonra da olur :)hayırlı olsun konyada ehliyet alan bir sey ler ısmarlar bilemiyorum artık baklava olur dondurma oluır :)

Konya Mt Ya Benİm ŞÖyle Bİr Fİkrİm Var Bayagi Kalabaliklastik Aramiza 3-5 Toplayalim Kuzu Yİyelİm çimlerin üstünde Ne Dersİnİz Fazla Masraf OlacaĞini Tahmİn Etmİyorum Bİr Haftasonu Bu ay Sonuda olabilir Veya Gelecek Ayin İlk Haftasi Gİbİ Ne Olacak Sankİ nelere para vermiyoruz ki maksat beraber olmak

istediğin dondurma olsun ruhsatımın arasında bişeyler :) vardı artık gerek kalmadı.konya mtye feda olsun:queen:

kuzu olayına da aysonuna katılabilirim.
yarın konyadayım benim ömür törpüsünü toplarsam akşam görüşürüz.

selam dostlar RAPTOR666 kareşimin davetiyle geldim. maaşalah baya aktifsiniz geziler ,sohbetler . Allah muhabbbetinizi artırsın benzininiz hiç bitmesin :)

hoşgeldin kardeş aramıza tanısmak kaynaşmak isteriz

kardeş öyle diyorsunda kuzu dediğin nedir ki maksat beraber olmak nerelere para verilmiyor ki bir haftasonu bir yerlerte gidiliyor benzin parası dahil10 lira para ödüyoruz. kimse ben veremem demiiyor para mevzusu deil yani yanlış anlaşılmasın deişik bir seyler yapalım diyorum.

ha olmaz derseniz sorun deil benim ki sadece fikirdi :)

selam dostlar RAPTOR666 kareşimin davetiyle geldim. maaşalah baya aktifsiniz geziler ,sohbetler . Allah muhabbbetinizi artırsın benzininiz hiç bitmesin :)

hoşgeldin arkadaşım :) muhabbetimiz bol olsun

cumartesi buluşacağımız çay bahçesinin adı tolluoğlu çay bahçesi. herkesi bekliyorum :)

crxforever , RAPTOR666 , zx12r , ylmzzz , dostlar saolun aranızda olmak güzel ama bugun yaşadıklarım pek gusel degildi . sabah işe giderken benzin bitti 1.5 km yi elle gittim. Bereket arkadaşlar dek geldi benzin siparişi verdim getirdiler. işe geç kalacagım için ugraşmadım .parka koyup girdim işe. akşam dogru bi bereket bi bereket bi ara dolu bile yagdi. neyse iş çıkışı bi ugraşıverdim deme gitsin . Motor hava yapmış herhalde baya yarım saat ayak marşı ile el marşı arasında ugraştım durdum. yagmurda baya hakkını verdi tabi sırılsıklam etti beni. size surum ; bu gibi durumlarda en kolay çalıştırma için ne yapmalıyım??

crxforever , RAPTOR666 , zx12r , ylmzzz , dostlar saolun aranızda olmak güzel ama bugun yaşadıklarım pek gusel degildi . sabah işe giderken benzin bitti 1.5 km yi elle gittim. Bereket arkadaşlar dek geldi benzin siparişi verdim getirdiler. işe geç kalacagım için ugraşmadım .parka koyup girdim işe. akşam dogru bi bereket bi bereket bi ara dolu bile yagdi. neyse iş çıkışı bi ugraşıverdim deme gitsin . Motor hava yapmış herhalde baya yarım saat ayak marşı ile el marşı arasında ugraştım durdum. yagmurda baya hakkını verdi tabi sırılsıklam etti beni. size surum ; bu gibi durumlarda en kolay çalıştırma için ne yapmalıyım??

arkadaşım öncelikle kaza bela olmamış gerisi önemli değil. ayrıca benzinli motorlar hava yapmaz, dizel motorlar hava yapar.

çalışmamasının nedeni benzin bitince karbüratördeki benzin de bitiyor. siz depoya benzini koyduğunuz zaman benzin borusuna ve karbüratöre gelmesi biraz zor oluyor tabi. benim motorda jikle var açıyorum tek marşla çalışıyor böyle durumlarda. scooterlarda da çalıştırmadan önce gazı bir kaç kere çevirin bırakın. sonra marşa basın.

evet karbütora benzin gelmemiş bir kaç gaz cevirip bıraktıktan sonra calışması lasımdı ama yağmur vardı diyorsun bujide ıslanmış olabilir bence büyük geçmiş olsun.

bugün akşam meramda gezi planı da yaparız. gideceğimiz yer hakkında herkes bi fikir belirtirse iyi olur.

akşam görüşmek üzere...

müsait olan herkes gelsin lütfen yeni gelen arkadaşlarla tanısırız kaynaşırız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar