speedocom' Alıntı:Slm Konya MT. Ben de KONYA da ikamet etmekteyim. Herkese Selam.
ylmzz: bu havuz için ne yapmamız gerekir ona göre bilinçli gelelim veya bilgisi olan yardımcı olsun
ylmzzz hocam seni motor 250 mct sanırım ama ben resimlerde klasik olarak sadece jinnun gördüm... bendede mct var memnunum ama 2. el fiyatları cok düsük elden cıkarırken insan üzülüyo... sen bayadır kullanıyosun motorunu mct topiginde yazılarınıda okumustum...
yok yaw onunki cup 110 ft galba yılmaz sevmez crouserleri ona biz bi cross alcaz aslında
hocalar bu havuzdan bide kampüste varmış orda aylığı 15 liraymış
ya arkadaşlar bende nedenini ve çözümünü bulamadığım bi uğursuzlık var bugün gene kaza yaptım ben ön çamurluklar ,amotisörler, ve cant paramparça
araba lada idi ön cam ,çamurluk ,ayna ,kapı , kaput ve adını bilmediğim tekerlerkle ilgili bi parçadaha yamuk ve kırık
gene ucuz atlattım kazadan hemen sonra ayağa kalktım Allahtan kask ve dizlıkler vardı kask kırıldı dizlikler de delik ve sürtünmeler var Allah gene Tunahan'a bağışladı ama 3.sünde ne olur onu bilemem tabi
benim suçum gene yoktu adam park halindeyken birden yola çıktı anlamıyorum ya yakın zamanlarda 2 kaza atlattım 2sindede bende hiç suç yoktu kadermi desek ne desek
kusra bakmayın cezam neyse razıyım..
raptor666( sanırım isim serkan) abi gecmiş olsun bununla atlattıgına şükret... cok üzüldük tekrar gecmiş olsun önemli olan cana gelmesin motoru servise verirsin gıcır gıcr cıkar geri
kask ve dizlik kullandıgın için seni tebrik ediyorum...:cat: