[Konya - MT]

Kredim onaylandı.Allah kısmet ederse Cuma günü muğlaya gidecem.İnşallah bir mani çıkmaz kurtulurum bu dertten.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-acil-satilik-temiz-mt-07-abs-li-sifir-ayarinda-ekstrali-273734784/detay/

Bunu dert olarak görmeyin. Tatlı koşuşturmalar bunlar. Hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın.

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:20 ----------

Merhaba arkadaşlar, siz konyalılar şanslısınız bence. Geniş caddeleriniz ve düz yollarınız var :)

Ah o geniş yolları bize bi kullandırtsalar. Konya'daki otomobil sürücülerinin coğu trafik kurallarını bilmiyor yada bilmek istemiyor.

inşaallah bi sorun çıkmaz Sercan şimdiden hayırlı olsun...

akşama kokoreç yemeye gidecem real tarafına gelmek isteyen varsa buluşa biliriz eski selçuklu belediyesi binası önünde saat 8 civarında numaram 05534536124...

ben senin derdini biliyorum kolesterol değildir o tansiyon dur, zamanla iner merak etme ne yapalım senide böyle idare edecez artık..;)))

Hehehe :)) yok hakkı ciddi ciddi yükselmiş,spora başlıycam yediklerime dikkat etmem gerekiyor..

geçmiş olsun murat bu yaşta kolesterol pek iyi değil, spor falan hikaye senin tedavin belli hemen bi motosiklet alıp ayda binbeşyüz km yol yapman lazım...:)

geç bile kaldın bide fuar muhabbeti çıkarttın iyice uzattın süreyi bu hafta sonu elin boş dönmessin inşaallah...:)

Pazar günü hava güneşli ve güzel görünüyor, bi kent ormanı, altınapa, kestel felan dolaşmayı düşünüyorum benim dağ keçisiyle, gelmek isteyen olursa beraber takılırız. Bilginize.

Allah kısmet ederse Cuma günkü rotam.
Öğleye kadar Muğla-Bodrum turu.Öğleden sonra Pamukkaleye doğru gideceğim.Akşam yakınlarda bir yerde konaklamayı düşünüyorum.
Sonrası Isparta-Seydişehir üzerinden Cumartesi akşam burda olmayı planlıyorum allah kısmet ederde bir mani çıkmazsa.
25546rn.jpg

Son düzenleme:
Hadi hayırlısı tekrardan, yorumlarınızı makine hakkında düşüncelerinizi bekliyorum...Hayırlı yolculuklar.

murat sen ne zaman uçuyorsun?
bazı firmaların indirimleri var ne almayı düşünüyor sun?

Haftaya havalar iyi olursa gezi ayarlayalım.İçinde etli ekmek hariç güzel bir yemek yeri olan kendin pişir kendin ye mangal tarzında

Evet arkadaşlar evdeki hesap çarşıya uymadı.Hem havadan dolayı hemde geç kalmamdan dolayı yaklaşık 110 km fln Bodrumdan Muğlaya sürerek getirdim.Ordan otobüsle anlaştım.Sanırım böylesi daha iyi oldu.Hiç tereddütsüz sıkıntısız uyuya uyuya geldim.
14937ro.jpg

f9mxbk.jpg

17bz8n.jpg

wrgsv7.jpg

20kcghf.jpg

Motordan izlenimler:
Uzunyolda her nakedda olduğu gibi rüzgar sıkıntısı var.
Motor beklediğimden daha güçlü.6vitesde yokuşta 40 la bize gazı açsanız hiç tereddütsüz tırmanıyor.Mükemmel bir tork var.
Yola çıkmadan önce bakımını yaptırdım.Yağ Filtresi değişimi hariç-Hepsi 150TL tuttu.
ABS'si güzel çalışıyor.
Yakıt olayı şöyle eğer 6.viteste veya diğer viteslerde devrinde sürerseniz.Eco yazısı çıkıyor zaten 3.8-5 arası yakmanız mümkün.
Cam kesinlikle şart.Yol bilgisayarında herşey mevcut.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar