[Konya - MT]

vakit , nakit olsaydı genede iyi olurdu murat,motor aşkı bizi gene bir yerde karşılaştırırdı..:)))
Orası kesin hakkı hatta söyle birşey aklıma geldi.Benzincide karşılaşırız;
Sende bmw R1200 gs,bende 250 cc lik bir motosiklet.Sana sorarım abi bu kaç basıyor,Sen çok yapar abim dokunma çizilmesin dersin :) Heyt beee derim para adamı değiştiriyormuş :)) hikayemiz mutlu sonla biter 😂

güzel hikaye murat dünden beri hakaret mi ediyon iltifat mı ediyon anlayamadım.:)) para seni bozar mı demek istiyon..:))

beyer slm bajaj 200ns im var. yaş 34 sağlık sektörü konyada yaşıyorum gezi olursa gelmek isterim. numaramı yazayım 553 1394033 . genelde sakin kullanırım gruba uyarım. 24 yaşımdan beri aktif kullanırım 800cc den 125cc ye

hoşgeldin abicim görüşürüz inşaallah.
sagol murat akşama fotoğraf kursu var saat 18.00-21.00 arasında satleri sana uyarsa takılalım beraber tek başıma sosyal olamıyorum ben sosyalligin kitabını yazmış birisi lazım yanıma..:))

hocam yeni gördüm mesajı kusura bakmayın ctsi oğleden sonra yazır tarafında bi yere gidebiliriz ne dersiniz

Hoşgeldiniz hocam,inşallah buluşma olduğunda sizinlede tanışırız...Hakkı kardeşim beni çok sosyal birisi olarak tanıtıyorsun bak yanlış anlaşılacağım :)

yarın hava güzel ama pazar günü için aynı şeyi soyleyemeyeceğim. Pazardan sonra tabi yine ısınıyor.

Hoşgeldiniz hocam,inşallah buluşma olduğunda sizinlede tanışırız...Hakkı kardeşim beni çok sosyal birisi olarak tanıtıyorsun bak yanlış anlaşılacağım :)

murat kardeş sosyal oldugun kadar mütavazisin de aynı zamanda, dün geç haber ettigim için buluşamadık ama haftaya salıya beraberiz ona göre ayarla kendini benim kafa biraz zor basar derslere sende gelirsen sınavlarda senden kopya çekerim ben sen daha iyi anlarsın ders olaylarından...

İbrahim bu hafta sonu kirli işlerle ugraşacam ben, Mevlüt le ramazan kesin eşlik ederler sana...

Hakkı beni okadar allayıp pulladın kii, sonunda cidden yanlış anlaşıldım.Benim Hatun forumu takip eder ve dikkatini çekmişsin :) malesef sınavlarda yanında olamayacağım izin yok bana :) Artık kendin çalışır kendin geçersin :)

bugun motorun bakımınıda yaptık süper oldu. sezona hazırız. takipteyiz toplu gezi olursa bizde varız

Kredim onaylandı.Allah kısmet ederse Cuma günü muğlaya gidecem.İnşallah bir mani çıkmaz kurtulurum bu dertten.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-acil-satilik-temiz-mt-07-abs-li-sifir-ayarinda-ekstrali-273734784/detay/

19.250 Tiger Egzos var takacağımdan değil ama.Cuma günü gidiyorum bileti bile aldım yamaha bayiine gösterecem.Bilmiyorum valla bu fiyatta ABS lisini ve bu rengi çok aradım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar