zicmu0' Alıntı:merhaba arkadaşlar bi goca Gonyalı daha katıldı aranıza))
agcaoglu' Alıntı:abi bende konyalıyım walla konyalıyım :queen:
ylmzzz' Alıntı:hoşgeldiniz arkadaşlar. biraz daha tanıtsaydınız kendinizi.
arkadaşlar ben izmirdeyim. burada EgeKnn yani kenan abim çok iyi bakıyor bana. sağolsun evime kadar bırakıyor. sahilde oturuyoruz. çok eğlenceli bir ekip izmir mt.
bugün görüşemedik başka davetlerim vardı. ben geziyorum beni merak etmeyin:mrgreen: yarın çeşmeye gidebilirim. arada haber vericem beni özleyin:cherry:
zicmu0' Alıntı:tanıtayım tabi nedemek![]()
ismim hasan hüseyin Konyalıyım Konyada ikamet ediyorum lise bu yıl bitti inşaallah üniversiteye gidicem ramzey marka 125 cc bi motosikletim var BMW hastasıyım20 yaşındayım damarlarımda (0 rh +) marka kan dolaşıyor
en kısa zamanda K1200 LT , K1200 GT veya R1200 RT model bi tourer alıp önce Türkiye sonra Dünya turuna çıkmayı istiyorum ama hayırlısı bakalım
neyse işte ben buyum burada bulunan arkadaşlara ve burada bulunmamıza vesile olan arkadaşlara teşekkürler. Saygılar...
RAPTOR666' Alıntı:benim motorun parçaları istanbuldan yola çıkmış yarın burda olsa ve takılsa pazar günüde çalışmazsak bizim tunahanın doğum gününü de ertelersek bende gelirim gezi olursa :cyclopsan
mete_han' Alıntı:yılmaz naber hacı...Konya tayfası nasıl bakem...özledik lan...msni açmıyom diye kızmıyon dimi...:rendeer:
RAPTOR666' Alıntı:flaş flaş flaş raptor yoksa motoruna kavuşacakmı motoruna çarşamaba günü binebileceğini idda eden kaptan motor yönetim kurulu başkanı Hakan Bağdatlı doğabilecek aksiliklere rağmen çarşambaya motoru yetiştirebilecekmi
raptorun düşme konusundaki performansının devamını dikkate alarak ankaradan getirttiği dizliklerin bi faydası olacakmı tüm bunların cevabı çarşamba günü aynı saatte aynı kanalda ...