[Konya - MT]

kardeş büyük geçmiş olsun allah kimsenin basına vermesin gercekten zor bir durum gercekten dediğimiz gibi iyi günde ve kötü günde daima beraberiz allahtan bir mani gelmediği müddetce kardeş her türlü konuda yanındayız ne gerekiyorsa elimizden geldiği kadar deil daha fazlasını yaparız. abine büyük geçmiş olsun. iyi haberlerini bekliyoruz insallah

arkadaşlar az önce konyaya geldim. bu haftayı abim GATA da geçirecekmiş. önemli birşey yok şimdilik. mükemmel bir hastane. gerekenin fazlasını yapıyorlar. bizim yapacağımız birşey yoktu zaten. manevi destek verdik geldik. umarım haftaya sorunsuz bir şekilde tatile bile çıkabiliriz beraber.

herkese teşekkür ederim arayıp sorduğunuz, merak ettiğiniz için :rendeer:

büyük geçmiş olsun kardeş ne demek senin abin bizim abimiz & kardeşimiz sayılır. manevi destek çok önemlidir. ne gerekiyorsan ayarlarız allahın izniyle.

bu ctesi dediğim gibi izne ayrılıyorum pazar günki aktiviteye katılamayabilirim yüreğim yanınızda ve kalbim siznle beraber olacaktır :p mangalda benim içinde yiyebilirsiniz. eğer yaparsanız ac gitmeyinde

son anda gaza gelip motora binmeye başladım.:)
meram dereye geç geldim görüşemedik halbuki o kadar da dumanla işaret vermiştim.neyse artık inşallah diğer gezilere zamanında gelirim.
yılmaz geçmiş olsun.dilerim abin bir an evvel iyileşir.

yımazım tekrar geçmiş olsun Allahtan acil şifalar niyaaz ederiz

nedir arkadaş yaa bu konya mt nin başına gelenler önce benim kaza sora anneannemin vefatı şimdi yılmazın abisi bi muska filanmı yazdırsak
[üfürükçü MT] olmayalım ama sonra :)=

hocalık yok ama olsun, muskada yazarız serkan ayıp ettin, konya mt nin asansörün içinde kaldığı talihsiz olayda var,

hakkaten ya biri konya mt ye bişi mi yaptı ???

Yılmazcım geçmiş olsun. Bu arada benim numaram değişti. Görüşmek için motorun üzerinde tepinmen gerek .:)

chocolateman' Alıntı:
Yılmazcım geçmiş olsun. Bu arada benim numaram değişti. Görüşmek için motorun üzerinde tepinmen gerek .:)

o iş kolay senin motora zarar vermek uzmanlık alanım. uygun bi zamanda yanına uğrarım motorun :mrgreen:

nazar için herkes 3 gulhu 1 elham 7 ayetel kürsi okusun :D üzerine üflesin ayrıca namazdan sonra 1,5-2 dakika konya mt için dua etsin sabah aksam aç karnına 1 er defa yapacak olursanız nazardan bir sey kalmaz
hehehe

yılmaz abi 2 gündür okumamıştım konuyu geç oldu ama geçmiş olsun. allah kimsenin başına vermesin hastalık, bela...:rendeer:

fazıl abi... olay nedir? senle tanışmaya geldiğim zaman gy200 ün üstüne cıkıp orasını burasını mı kurcalayacağım :p

OĞUZ KAĞAN' Alıntı:
yılmaz abi 2 gündür okumamıştım konuyu geç oldu ama geçmiş olsun. allah kimsenin başına vermesin hastalık, bela...:rendeer:

yılmaz abi... olay nedir? senle tanışmaya geldiğim zaman gy200 ün üstüne cıkıp orasını burasını mı kurcalayacağım :p

sağolun iyi dilekleriniz için :)

fazıl abinin motorunun üstünde benden başkası tepinemez :p kan çıkar filan:queen:

o motor fazıl abinin motoru tepinmesem de zıplamasam da ooo mootooooorr fazıl abinin motoruuuuu:queen:

hehe sen taktın fazıla binin motoruna :) sen bırak fazıl abinin motorunu bizim motorlara bak nasıl yapacaz izmire gidince bak şööyle motorlara yaw valla yaza alamayacaz belli bari kışa ayarlamaya calışalım bu hafta organizasyon varmı ben yokum ona göre ama bilgim olur

Bu pazar organizede yarışlar var arkadaşlar. İzlemeye gider miyiz?

Saat 11 gibi buluşsak iyi olur sanırım.

Gelecek arkadaşlar yanlarında soğuk su ve şapka getirsinler :) Denize gitmiş kadar yanıyosunuz.

Yer 2. organize Ankara yolu, hava alanı karşısı.

fazıl abi dediğim gibi bu ctesi izne ayrılıyorum eğer konyada kalırsam pazar günü bende gelirim hatta ben orda olurum :p sabah erkende 8den önce orda oluyorum her sene bakalım bu seferde olabilirsem saka bir yana tabii berabaer gidebiliriz inş.

chocolateman' Alıntı:
Bu pazar organizede yarışlar var arkadaşlar. İzlemeye gider miyiz?

Saat 11 gibi buluşsak iyi olur sanırım.

Gelecek arkadaşlar yanlarında soğuk su ve şapka getirsinler :) Denize gitmiş kadar yanıyosunuz.

Yer 2. organize Ankara yolu, hava alanı karşısı.

fazıl abi ve arkadaşlar :) pazar günü konyada olursam organize drag yarışlarına ben de gelicem.

saat 11 iyi olur fakat merkezde mi organizede mi buluşulcak:silent:

racing talha ve oğuz kağan size hıoşgeldiniz demişmiydim ben yaw yeni arkadaşlar geliyo kimse bana bişe demiyo

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar