Haftasonu gezi yapacak var mı?
Gezesim var, grup ile olursa daha zevkli olur.
Grup ile gezmek için başka şehire gitmek lazım
Haftasonu gezi yapacak var mı?
Gezesim var, grup ile olursa daha zevkli olur.
Grup ile gezmek için başka şehire gitmek lazım![]()
Grup ile şehir içi gezmeye varım.
cumartesi pazarımız tatil değil ki katılamıyoruz etkinlik olsa bile..
Ama behçet geçen günkü sana söylediğim manavgat motosiklet festivaline gitmeyi düşünüyorum senide bekliyorum....
İlla bir yerlere gitmek değil bir yerde buluşup selamlaşıp tanışmakta olabilir..
Aynen katılıyorum, Bazı arkadaşlarla gezilerimiz oldu ama pek muhabbet etme fırsatı bulamadık, sadece gazlamak olmuyor, muhabbette gerekiyor :cat:
En basiti akşam uygun bir saat olur ekmek arası bir şey atıştırmak o arada tanışmak yada bir yerde bir şeyler içmek zor olmasa gerek.Ayrıca ben daha 2 haftalık motorcuyumher türlü paylaşıma ve bilgi alışverişine açığım
![]()
arkadaşlar mondial mcx motoruma sibop & hava ayarı filan yapılacak. konyada motorcu tavsiye eder misiniz?
Aynen katılıyorum, Bazı arkadaşlarla gezilerimiz oldu ama pek muhabbet etme fırsatı bulamadık, sadece gazlamak olmuyor, muhabbette gerekiyor :cat:
En basiti akşam uygun bir saat olur ekmek arası bir şey atıştırmak o arada tanışmak yada bir yerde bir şeyler içmek zor olmasa gerek.Ayrıca ben daha 2 haftalık motorcuyumher türlü paylaşıma ve bilgi alışverişine açığım
![]()
Bir hafta sonu MT gurubundan arkadaşlar ile bir buluşma yapalım :cat:
Bir hafta sonu MT gurubundan arkadaşlar ile bir buluşma yapalım :cat:
Güzel olur aslında,yalnız eskisi kadar takip eden yok bölümü..