[Konya - MT]

cumartesi pazarımız tatil değil ki katılamıyoruz etkinlik olsa bile..:(
Ama behçet geçen günkü sana söylediğim manavgat motosiklet festivaline gitmeyi düşünüyorum senide bekliyorum....

İlla bir yerlere gitmek değil bir yerde buluşup selamlaşıp tanışmakta olabilir..

Aynen katılıyorum, Bazı arkadaşlarla gezilerimiz oldu ama pek muhabbet etme fırsatı bulamadık, sadece gazlamak olmuyor, muhabbette gerekiyor :cat:

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:17 ----------

Malesef, debriyaj telim sıkıntılı dün akşam fark ettim bende, parça gelince hafta içi değiştireceğim inşallah.

Aynen katılıyorum, Bazı arkadaşlarla gezilerimiz oldu ama pek muhabbet etme fırsatı bulamadık, sadece gazlamak olmuyor, muhabbette gerekiyor :cat:

En basiti akşam uygun bir saat olur ekmek arası bir şey atıştırmak o arada tanışmak yada bir yerde bir şeyler içmek zor olmasa gerek.Ayrıca ben daha 2 haftalık motorcuyum :D her türlü paylaşıma ve bilgi alışverişine açığım :D

arkadaşlar mondial mcx motoruma sibop & hava ayarı filan yapılacak. konyada motorcu tavsiye eder misiniz?

En basiti akşam uygun bir saat olur ekmek arası bir şey atıştırmak o arada tanışmak yada bir yerde bir şeyler içmek zor olmasa gerek.Ayrıca ben daha 2 haftalık motorcuyum :D her türlü paylaşıma ve bilgi alışverişine açığım :D

Bir hafta sonu MT gurubundan arkadaşlar ile bir buluşma yapalım :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar