zx12r' Alıntı:bu kadar pilavdan sonra mangal yakılmaz herhalde kim yiyecekk bence yanımıza soda gibi şeyler alalım piknik gezisi deilde bir nevi gezme olsun bence
neden derseniz zaten sabah 9,5-10 gibi yemek yediğinz zaman aksama kadar idare ediyor zaten bence ama illaki yapılacak derseniz dügün yemeklerinin sadce tadına bakarız doyurmayız karnımızı siz bilirsinbiz ben her türlü plana projeye acığım ama elinizi cabuk tutun hafta bitti 1 gün kaldı
zx12r' Alıntı:bu kadar pilavdan sonra mangal yakılmaz herhalde kim yiyecekk bence yanımıza soda gibi şeyler alalım piknik gezisi deilde bir nevi gezme olsun bence
neden derseniz zaten sabah 9,5-10 gibi yemek yediğinz zaman aksama kadar idare ediyor zaten bence ama illaki yapılacak derseniz dügün yemeklerinin sadce tadına bakarız doyurmayız karnımızı siz bilirsinbiz ben her türlü plana projeye acığım ama elinizi cabuk tutun hafta bitti 1 gün kaldı
Şimdi bişi diyecem olmayacak. Sen pilavlara gelme o süre içinde mangalını yap işini bitir. Pilavlarda rezil etme bari. Ama yok vazgeçtim pilavda ben senin yanına oturayım, nasıl olsa et yemiyon senylmzzz' Alıntı:ben mangal yapacampilavda yediğim anca yarım saat idare ediyor beni :cyclopsan :mrgreen: saat 15.00 da buluşcaz saat 16.00 da anca yemeye başlarız zaten.
RAPTOR666' Alıntı:banada bi paket yaptırın pilavdan görüştüğümüzde alırım sizden konyaya geldik geleli bi düğün pilavı yiyemedil ya
MountRover' Alıntı:Selam KonyaMT,,
Benim düğün oldu bitti, adına balayı denilen tatilede gittim geldim, ve maalesef bu gün iş başı yaptımale:
r:
Ylmz düğüne gelemediğin için üzülme, hiç sorun değil :wiinkk: Diğer tüm arkadaşlarda buradan mutluluklar dilemişler, çok teşekkür ederim, zaten iyi dileklerinizi iletmeniz yeterde artar bana... Gönüller bir olsun... :wiinkk:
BİSANCI_42' Alıntı:arkadaş bende konyadanım ama ereğlisinden aramızda 150 km var ama gelirimde polis olmasar:
r:
YeMZeT' Alıntı:abine geçmiş olsun dileklerimizi ile yılmazım, sanada hayırlı yolculuklar
RAPTOR666' Alıntı:hayırdır ya ben bisürü şey kaçırmışım yeni arkadaşlara geçte olsa hoşgeldiniz diyorum
yılmazım abine noldu la geçmiş olsun dediklerine göre benimde demem gerek