ylmzzz' Alıntı:insanı insan olduğu için sevelim altında 600rr var diye değil.
imzamı da değiştirdim işte.
ben seni insan olduğun için seviyorum kardeşim...mondıale rağmen sevmeye devam edeceğim...
ylmzzz' Alıntı:insanı insan olduğu için sevelim altında 600rr var diye değil.
imzamı da değiştirdim işte.
mete_han' Alıntı:ben seni insan olduğun için seviyorum kardeşim...mondıale rağmen sevmeye devam edeceğim...![]()
heeyt!! dostum gelmiş. hoşgeldin dostum! kaçak kaçak katılırız artık :queen: kazasız belasız sürüşler dilerim!!racing_talha' Alıntı:slm millet.ben talha.konya selçukludan.beni zaten öncedende tanırsınız.artık bende cbr125imle katılacağım gezilere.
oğuzcuğum hayırlı olsun kardeşim.
olacak. ama basıp geçmek yok!! bozuşuruz! :rendeer:racing_talha' Alıntı:tabiki dostum.bundan sonra racing-chooper kardeşliği olacak..![]()
inşallah! ama ehliyet yokzx12r' Alıntı:hoşgeldiniz arkadaşlar aramıza hep beraber güzel gezilere gitmek ümidiyle
racing_talha' Alıntı:slm millet.ben talha.konya selçukludan.beni zaten öncedende tanırsınız.artık bende cbr125imle katılacağım gezilere.
oğuzcuğum hayırlı olsun kardeşim.
:rendeer: tanışalım!! ama nasıl? nerde? ehliyet denilen illet şey yok malesef.chocolateman' Alıntı:Hoşgeldin Talha! Hoşgeldin Oğuz
Ben tanımıyom valla billa, többelerossun, yiminiderim, essahtan, gerçekten, cidden, inanki...
Çay içmeye gelinde tanışalım . :queen:
:cyclopsan ok.:cat: polisler, 200gs yi görünce vardır kesin ehliyeti deyip bakmıyorlar mı yoksa hadi lan şuna bi bakalım diyerek dikkati mi çekiyor motor? orası kafamı karıştırıyor. ?????chocolateman' Alıntı:Zaferde Özsüt ün yanında MOOR ayakkabı var, benim kısrağı görürsünüz zaten kapının önünde. Geliyosunuz Fazıl nerede diye soruyosunuz gösteriyorlar, ben size iki çay söylüyorum içiyosunuz, böylece tanışmış oluyoruz.
Ayrıca benimde ehliyetim yok ama girmediğim yerde yok![]()
MountRover' Alıntı:Selamlar,,
Ben Konya'dan Mustafa.. 26 yaşındayım, bilgisayarcıyım (bir şirkette çalışıyorum). Konya'da çok motorcu olduğunu biliyordum ama böyle organize olduklarını bilmiyordum. Çok sevindim. Şuan motorum yok, askerden önce satmıştımr: , sonra tekrar alamadım çünkü çok yakın zamanda evleniyorum ama maddi açıdan biraz toparlanınca tekrar almayı düşünüyorum. Belki o zaman bazı gezilerinize katılabilirim.
(Bu arada, eski Gedavet parkının orada duran Zealsun ZS200GY çok dikkatimi çekiyor, sahibi burada mı acaba?)
MountRover' Alıntı:Selamlar,,
Ben Konya'dan Mustafa.. 26 yaşındayım, bilgisayarcıyım (bir şirkette çalışıyorum). Konya'da çok motorcu olduğunu biliyordum ama böyle organize olduklarını bilmiyordum. Çok sevindim. Şuan motorum yok, askerden önce satmıştımr: , sonra tekrar alamadım çünkü çok yakın zamanda evleniyorum ama maddi açıdan biraz toparlanınca tekrar almayı düşünüyorum. Belki o zaman bazı gezilerinize katılabilirim.
(Bu arada, eski Gedavet parkının orada duran Zealsun ZS200GY çok dikkatimi çekiyor, sahibi burada mı acaba?)