[Konya - MT]

ylmzzz' Alıntı:
millet pazar bi yer bulun gidelim. fikirlerinizi söyleyin ona göre plan yapalım.:cat:

millet dediğin 3-5 kişi kardeşim milletin işi gücü var kimisi köyüne gidiyor kimisi bahcesinde kimisi sen gibi tatile gidecek eskisi gibi ragbet olurmu bilmiyorum ama ben pazar calışmaz isek nere olursa (fazla uzak olmaması durumunda ) olsun yağmurda yagsa camurda olsa tipi de olsa gelirim inş.

yer bulmaya gelince yeşilliği bol olan suyu olan ve en önemlisi mangal sorunsuz yakabileceğimiz yer olsun yeter gerisi önemli deil :p

bu mesajları gören konya mt üyesi arkadaşlarıdan rica ediyorum bildiğiniz bir yer varsa çekinmeyin yaw söyleyin merak etmeyin milletin bahcesine ekili alanına girmeyiz :p

rabet olur yav. ben tatile gittim millet olmadık sebeplerden gelmiyor. hatta bazı şahıslar gelcem deyip gelmiyorlar.

bu pazar hatunsaray yolunda bi yer olabilir o yol polis açısından sıkıntısız :mrgreen:

tabii canım neresi olursa olsun farketmez rastgelemi gidecez neresi olursa beraber olduktan sonra her yer olabilir ama katılım çok olsun lütfen

Slm Arkadaslar. Nasilsiniz. Epeydİr GÖrÜŞemİyoruz. 23 Temmuz A Karaman A Gezİ Yapin GelmİŞken DÜĞÜnÜme De Katilirsiniz 23 Temmuz Da DÜĞÜnÜm Var Hepİnİzİ Beklerİm. SaĞlicakla Kalin...

Pazar günü Karahüyükte pilav var . Ben pilav yiyecem, karnımı doyurmadan bir yere kımıldamam.

Oradan kozağaç parkına felan takılabiliriz.

gopreis neden olmasın pilavdan haber ver sen. ylmzzz sevmesede biz severiz pilavı :queen: :queen:

gopreis' Alıntı:
Slm Arkadaslar. Nasilsiniz. Epeydİr GÖrÜŞemİyoruz. 23 Temmuz A Karaman A Gezİ Yapin GelmİŞken DÜĞÜnÜme De Katilirsiniz 23 Temmuz Da DÜĞÜnÜm Var Hepİnİzİ Beklerİm. SaĞlicakla Kalin...

23 temmuzda benim kuzenlerin sünneti var saat 11.00 da. ondan sonra ailecek karamana geçecez orda zaten bi tanıdığın düğünü var:) belki gelirim ben de karamana ya da konya mt olarak gideriz.

serkan abiyi ziyarete gidelim arkadaşlar. kaza yapmış durumu şu anda iyiymiş. evde dinleniyormuş. :pale:

millet akşam serkan abiyi ziyarete gidiyoruz. tabi müsaitse.

21.00 da stadyum önünde toplanalım. gelmek isteyen beni arasın.

evet dün serkan kardeşimizin evine ziyarette bulunduk acısı bir nebze olsun paylaşmak için bizi görünce çok sevindi acısını unuttu neyseki kendisinde cok fazla yara bere yoktu ama sol bacağında dikiş ve vücudunun bazı yerlerinde yüzülmeler oluşmuş kendisine ALLAH cc den acil şifalar diliyoruz kaza sebebiyet veren insan sıfatıyla dolasan caniyede vicdan muhasebesine ve biraz daha dikkate davet ediyoruz.
kazasız günler..

konya mt 4 kişilik asansöre 6 kişi binince kendi sonunu kendi hazırlıyordu. Allahtan sağ salim çıktılar asansörden. eğer bişi olsaydı hiç gözünüz arkada kalmasın arkadaşlar, konya mt tarihte yeriniz alır, ben YeMZeT MT olarak devam ederdim :mrgreen: gerçi serkan kardeşimizin dünyalar tatlısı oğluyla biz devam ederdik motorculuga

şaka bi tarafa bir daha böyle bir olay yaşamamak dileklerimle,
GEÇMİŞ OLSUN SERKAN KARDEŞİM

dün konya mt olarak serkan abiyi ziyaret ettik en kısa zamanda aramızda görmek ümidiyle burdan tekrar geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum...:rendeer:
(asansör faciasına gelince belkide konya mt nin son anlarıydı gerçekten ucuz atlattık şükürler olsun yarabbim :salut: )

arkadaslar 23 temmuz pazar günü saat 19:00 da düğün yemeği var. aç bırakmam sizleri merak etmeyin. Ayrıca pilav da var düğün de.

iyi dilekleriniz için sağolun arkadaşlar kendimi daha iyi hissettim siz gelince kendinize iyi bakın bu satırları güçlükle yazıyorum bi süre yazamayabilirim öpüldünüz

sen bilgisayar başında olmasanda kalbimiz hep seninle canım kardeşim

karamanlı hemşerimi yalnız bırakmayın yılmaz kardeşim grupla beraber bı karaman çıkartması yapın hem gopresi ede destek olursunuz...

RAPTOR666' Alıntı:
iyi dilekleriniz için sağolun arkadaşlar kendimi daha iyi hissettim siz gelince kendinize iyi bakın bu satırları güçlükle yazıyorum bi süre yazamayabilirim öpüldünüz

De get! Allahın delisi. Yat yerine biz senin yerinede geyik yaparız. Gezeriz pilav yeriz :)

Çabuk gelmen şartıyla. Çabuk dönmezsen oyunu bozarız.

En kısa sürede iyileşmen dileğiyle kardeşim...

RAPTOR666' Alıntı:

hadi hadi bırak bunlarıda elini cabuk tut tekrar aramıza katıl gruptaki arkadaşlar eksik oldumu moralimiz bozuluyor aman kendine dikkat et tekrar seni tekrar ziyaret etmeye getirtme bizi sonra asansörde kalıyoruz :p saka bir yana en kıza zaman diliminde tekrar seni hem burda hemde yolda görmek isteriz.

beyler bu haftasonu için herhangi bir planı projesi olan varmı herhangi bir etkinlik söz konusumu?

Son düzenleme:
benim planım var ctesi ehlıyet sınavına gircem pazar kütahya/gediz e gezi düzenliyom otobüslen

ulee benim motor nolmuş ööle ya ön taraf haşat 1000 liralık hasar var kafadan duman olmuş yaa
ben kaza noktasından 12.5 metre uzakta yatıyomuşum kaza raporuna göre aklıma gelmişken sööliyim dedim

ALLAH büyüğünden ve küçüğünden esirgesin kaza çok kötü birsey sınav için basarılar diliyorum kardeş gönülden destekliyorum normal kullanman yeter zaten kazanırsın eminim rahat ol moralini bozma hiç bir zaman en kısa zamanda iyileşip bomba gibi olup yanımızda görmek isteriz..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar