[Konya - MT]

Birisi ile irtibata falan geçtinizmi? 1 ocak bizim tatil. O günde alabilirim diye mesaj attıydım ama arkadaş dönmedi...

Bana mı mesaj attınız? Valla gelmemiş mesaj eğer öyleyse :) Yine de teşekkür ederim.

Arkadaş ulaştı şimdi bana. Sanırım halletmişsiniz :cat:

he bugun yolladım. Alınca haber edersiniz. veya etmezsiniz napcamda zati benden çıktı :)

Kızı bırak, Mal hazır....

Arkadaşlar cbf 150 kullanıcısıyım tanıdık uatası olan var mı acaba 2 ay içinde motorun sıkıntısı var onu yaptıracağım.

dilan motor adem karatay sanayi perşembe pazarı keçe satılan yerler civarına taşındı

Motorda değişiklik yaptık eski mesajlarımdan hatırlayan vardır belki siyah mr150 satıldı. Bir süreliğine bunda gaz açacağız.

bugün bi grup geziyordu. kunduracıların orda gördüm, koyuncu petrolün ordan eski çevre yoluna saptılar.

Pazar günü şöyle bir tur attım Beyşehir yolundan biraz gezip geldim yolda 2-3 farklı grupla karşılaştım.

Forumda KonyaMT grubu baya hareketli gördüğüm kadarıyla. En son 5 gün önce yazdığım yazı hala son post olarak bekliyor. Hadi biraz canlanın 1-2 güne bir girin yazın kontrol edin il grubumuzu arkadaşlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar