[Konya - MT]

Önümüzdeki pazar yağış olmazsa rota teklifi olan var mı? Hava 14C ve açık görünüyor pazar günü şimdilik. Bence bir tur düzenleyelim.

Hocam kış uykusuda neymiş yaz sıcağında tepede güneş üstümüzde o kadar kıyafet gezmek zulüm asıl şimdi tam zamanı ne çok sıcak ne çok soğuk bahar geldi artık çıkarın motorları gaz açma sezonu açıldı.

Yeni motorum :flower:
KgD46b.jpg
[/url][/IMG]

Mersinde bir tanıdık yazlıktan getirmiş talip oldum ucuza kapattım.Konya da ybr ye çok istiyorlar ben 5 bin km de 3.500 aldım taksitle bide :mrgreen:

KESTEL GÖLÜNE BİR GİDELİM YERİNDE Mİ ?:mrgreen:
İlk önce sen şuna bi tıkla; http://www.youtube.com/watch?v=82RvUL_t36s arka planda çalsın :mrgreen:

Öğlen arkadaşımı arayıp gezelim dedim.Aslında hiç aklımızda yoktu Kestel'e gitmek.
Bir akyokuş,meram yapıp geliriz diye düşündüm.
Hava da bugün çok rüzgarlıydı gitsek mi gitmesek mi derken yollarda bulduk kendimizi
:)

Rüzgar çok sert esiyor neredeyse yolun dışına atacak bizi:sunny:

Beykavağı

Ve kestel...

:rendeer:

Son düzenleme:
Arkadaşlar yeni motosiklet aldım ve aranıza katıldım. En kısa zamanda etkinlik içinde yer alıp sizlerle tanışmak isterim. Saygılarımla.

Kafa esince direk çıkıyorum gidiyorum bugün sille barajı,Meram dere yaptım Havalar düzelince bir hafta sonu ayarlayalım küçükte olsa civar ilçelere toplanıp gidelim :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar