ya kardesim bizim bu amcalarda cektigimiz ne ??
sabah eski garaja işim düştü istanbul caddesinden geçerken bişi yoktu, dönüşte bi baktım duruyorlar, lambalardan geçer geçmez kucaklarına düşüyorsun, sonda anda manevra yapıp mevlanaya doğru döndüm, ama nafile bi tanede orda duruyor kaçanları çeviriyor. Allahtan çıkarken ruhsatı yanıma almıştım ve kafada kask vardı. durdurdu, evraklar dedi, çıkardım ruhsatı verdim, ehliyet dedi

ehliyetim olsa yine kaçıyım ki dedim. geç şöyle felan derken, yapma etme şudur budur, bi dünya dil döktüm. sanki babasının malını bağışlar gibi kaybol felan gibi argo laflar söleyip salıverdi.
anlıcanız ucuz yırttım yine. ne dir bizim bu amcalardan çektiğimiz yaa, bu sefer bi dünya motosiklet toplamışlar, yazık yaw onca garibanın canını yakıyorlar.
kim ne derse desin balık baştan kokar abi, kafayı takmışlar bu sene motorlara, sanki trafiğin tek suçlusu bizleriz. Ama yemin ettim, amcalardan birinin bana bi işi düşşün yaparsam namertim. Ölüyü diriyi bırakıp gözü motorlara diktiler ya başka sözüm yok artık !!!
En iyisini yılmaz kardeşim yaptı walla, çıkarmıyorum bundan sonra motoru, zaten ağustosta askere gitcem, 2 sene yatsın anasını satıyım.