Bugün trafik işlemlerini yaptırdım motorun, öğleden sonra çıkartacağım inşallah.
Tüm prosedürler başından sonuna tam bir rezillik.
Kesilen cezayıda ödemeyeceğim, zehir zıkkım olsun. Odeyecegim ceza parasına motorsiklete aksesuar yaptıracam. Vatandaşa eziyet etmekten başka bir amaçları yok. Birileri kendilerini siyasete atacak diye, adamlar gövde gösterisi yapıyor. Gözlerini ekmek parası derdinde geçim derdinde insanlara, garibanlara diktiler, emniyet mensuplarının reklama ihtiyacı varsa ya da devletin paraya ihtiyacı varsa, gitsin illegal yollardan milleti devleti sömürenlerden dolandıranlardan sorsun hesap, gitsinler caddelerde çete gibi dolaşıp yarış yapanları yakalasınlar. Karakolun 100 metre ilerisinde birini komalık ederler polisin gözü önünde kılları kıpırdamaz. Ama çoğu 350 ytl ile geçinen gariban insanların yaşama hakkını elinden alırcasına (çoğu vatandaşın motorunun değeri 500 ytl yi geçmez, motoruda yiyeceği ekmekten kesip biriktirip almıştır), gözlerini garibanın kesesine dikmişler.
Kestikleri cezalar inşallah çoluklarından çocuklarından hastane parası olarak çıkar.
Buradan tüm Konya emniyet mensuplarını kınıyorum.
(bu arada sözlerim yanlış anlaşılmasın, kendi kuyruk acısı var diye felan düşünülebilir. Bugün orada bekleyen insanları gördüm geneli piyasa değeri 500-750 ytl yi geçmeyecek motorsiklet sahibi ve sadece sabah işine akşam evine gidip gelen insanlar, tepkim bu yüzdendir.)
Ayrıca motorsikletlerin parka çekiliş süresinde kırılıp yarılması, üst üste atılması da yanlarına kar kalıyor.
Arkadaşlar yarın motorun plakası, tahminimce öğle saatlerinde, kunduracılar civarından Ada Motor var orada olur. Ada motorada söyledim kim isterse motoru ücretsiz vereceğim, sadece park ücretini ve plaka devir masrafını ödeyecek.
Son derece ciddiyim. Tiksindim artık bu motor işinden.
Ne bir servis ne bir motor satıcısı nede trafik polisi görmek istemiyorum artık. Psikolojim ve sağlığım bozulacak bu işin sonu iyiye varmayacak.