[Konya - MT]

SELAMIN ALEYKÜM KARDEŞLER. BENDE KONYADAN KATILIYORUM. YENİ ÜYEYİM DAHA BU SİTEYE BİR SELAM VAREYİM DEDİM SİZLERE. BENDE MOTOR ALMAYI PLANLIYORUM İNŞALLAH. O ZAMAN GEZİ VE DİGER ETKİNLİKLEREDE KATILIRIZ BİRLİKTE.....

:eek:))))))#

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:14 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:07 PM ----------

killing_machine
SELAMLAR BU ARADA ARKADAŞIM. KAMPÜSTE TEKNİK BİLİMLERDE BAYA MUHABBET ETMİŞTİK TAHMİNEN SENSİN GALİBA. MOTORLARINDAN TANIDIM APRILLA PEGASO 650 İLE GELMİŞTİN. BİRDE SİZDE YEŞİL ÖZEL YAPIM KAVASAKI VARDI CROSS. BİR TANIDIK GÖRMEK GÜZEL OLDU ÇOK SELAMLAR SAYGILAR.....

SELAMIN ALEYKÜM KARDEŞLER. BENDE KONYADAN KATILIYORUM. YENİ ÜYEYİM DAHA BU SİTEYE BİR SELAM VAREYİM DEDİM SİZLERE. BENDE MOTOR ALMAYI PLANLIYORUM İNŞALLAH. O ZAMAN GEZİ VE DİGER ETKİNLİKLEREDE KATILIRIZ BİRLİKTE.....

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:14 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:07 PM ----------

killing_machine
SELAMLAR BU ARADA ARKADAŞIM. KAMPÜSTE TEKNİK BİLİMLERDE BAYA MUHABBET ETMİŞTİK TAHMİNEN SENSİN GALİBA. MOTORLARINDAN TANIDIM APRILLA PEGASO 650 İLE GELMİŞTİN. BİRDE SİZDE YEŞİL ÖZEL YAPIM KAVASAKI VARDI CROSS. BİR TANIDIK GÖRMEK GÜZEL OLDU ÇOK SELAMLAR SAYGILAR.....

Aleykümselam dostum hoşgeldin.Ewet teknik bilimlerde okuyorum ama geçen sene görüşmüştük heralde pegasoyla geldiğimdi görüştük mü?

PEGASOYLA GELDİGİNDE GÖRÜŞTÜK KARDEŞİM ZATEN. SÜPER FİYATA YENİ ALDIGINI FİLAN SÖYLEMİŞTİN KARDEŞİM. SİZİN ESKİ MAKİNAYIDA SİLLEYE HALA OGLUMUN MOTORLA GİDERKEN KROSS KLUBUYLE KARŞILAŞMIŞTIK. O ZAMAN GÖRMÜŞTÜM 350CC ÖZEL YAPIM BİR ALETÜL HARİKA VARDI YANLIZ ORADAKİ KARDEŞİN FİLANDI HERHAL SEN YOKTUN. NEYSE KISADAN HİSSE MOTORLARDAN TANIDIM KARDEŞİM SENİ........

Motosikleti
ZX12R
günaydın konyaa.. :wiinkk: :wiinkk: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :)

arkadaşlar geçmiş olsun az önce gene 4,7 şiddetinde bi deprem olmuş aldıgım bilgilere göre :pale: umarım can kaybı yaşanmadan atlatırsınız bu günleri

Selamlar,
Aranıza katılan yeni bir üye olarak bütün özgür ruhları selamlıyorum. Çok yakında kafama koyduğum motosiklete sahip olcam inşallah, gerçekleşir gerçekleşmez aranıza katılmaktan onur duyacağım.
Bu arada evet hala sallanmaktayız bu sabah 3.5 le uyandık.Konya'nın adeti değildi bu hiç, neden böyle oldu anlamadık Allah yardımcımız olsun.
Herkesin geçmiş Ramazan Bayramı da kutlu olsun.

MERHABA arkadaslar ben mehmet uzuuuuuun süren bir ayrılıktan sonra tekra aradınızdayım ben konyalıyım merkez ekonomik krizden dolayı 4 silindir li motorlardan tek silindir ybr 125 cc ye dönüş yaptım Allah cc tekrar nasip ederse yeni sezona tekrar 4 silindire gecmek gibi bir düşüncem var insallah siz eski dostlarımla ve yeni aramıza katılan arkadaslarla tanısmak muhabbet etmek isterim kalın saglıcakla

Kurban bayramınızı En içten dileklerimle kutlar Ailenizle birlikte Hakkınızda hayırlara vesile olmasını Temenni ederim.:rendeer:

Motosikleti
ZX12R
Konyalı arkadaşlar aranızda BABA JAVASI olan yokmu

almış götürmüssün ya aga :mrgreen: kalmadı jawa felan :queen:

hayabusa.... srad 1000... srad750...zx6..zx9...zx12...zx14..zzr 1100.. ER5-6

600RR..... 1000RR..... xx1100.... goldwıng...jawasaki :queen: :queen:

tiger 250...shadow750...hyosung250..

chına scooter...kross..kurye cbf i :queen:

bunlardan lazım olan olursa haber et :rendeer: :rendeer:

hade iyi tın tınnnn tınnn lar :rendeer: :rendeer: :rendeer:

Son düzenleme:
bi ara lale döner okula döner sipariş ettiğimizde zzr1100 ile getiriyodu tavuk döneri :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar