[Konya - MT]

aklımdayken söylemeyi de unutmayayım yemzet motorun hayırlı olsun.
Ozi arkadaşım da bugün alır heralde motorunu. ona da şimdiden hayırlı olsun :rendeer:
kazasız sürüşler :cherry:

saol yılmaz, allah razı olsun, allahım olmayanlarada nasip etsin, bu gün plakamıda aldım, rahatım :)

Ozi

Bi Alamadık Motoru YaW

Yılmazcım saolasın ama karburotör sorun çıkarıyo motorda:pale: o yüzden başka modellere bakıyom, Artık cumartesi buluşuruz pazar gün benim yerimede gezersiniz inşallah bi dahaki sefere
Bu arada bi arkadaştan duydum, motor aşığı bir kişi mobilete 4 silindir takmış 200cc:queen: :queen: Uçan bir mobilet görürseniz şaşmayın:mrgreen: :mrgreen:

4 ü de 50lik miş ozaman bide 4 tane 100lük taksa demekki
300kuruş yakar o alet

arkadaşlar pazar günü hava çok güzel olacak. hava durumuna baktım 6-7 siteden 17 derece yağış yok.

gezimizde erteleme olmayacak. herkes gelmeye çalışsın artık :)
mangal da var haberiniz olsun, akyokuşta çay...

bol bol fotoğraf çekeceğiz artık

Son düzenleme:
evet arkadaşlar hava durmunda hafta sonu havalar güzel görünüyor hayırlısıyla mt konya grubunun ilk adımını atacaz kazasız belasız tamamlarız inşallah gezimizi güzel bir şekilde resimlerimizde ekleriz :cat:

bugün bakımdaki motorumu servisten aldım. RAPTOR666 ve motosport da ordaydı. hiç aklımızda yokken dedik bi hava alalım gezelim. hava da güzel olunca şehirden uzaklaştık biraz temiz hava aldık. akyokuşa gittik. :mrgreen:
hiç aklımızda yokken gitmek de değişik bi fikirdi. 2 motor biraz dolaştık. ilk gün için gerçekten güzeldi. :)

ama serkan abi yolda fotoğrafımızı çeken diğer motorcu adam nasıldı:queen:

biraz sağa gel kaskını düzelt güneşi ayarla. adam fotoğrafçı çıktı :mrgreen:

selamlar millet, sanırım bu aksam bulusacaksınız, walla orda olmayı cok isterdim, hadi hayırlısı, kısmetse ilerki zamanlarda işallah, 1-2 haftaya kadar konyaya bi gitcem, belki orda sizden birini bulurum :)

ilk tanışmada gelemeyen arkadaşlarımız vardı ama yine de 8 kişilik bir ekip vardı.
konya mt nin ilk adımı için süperdi. gelen gelemeyen herkese çok teşekkür ederim :rendeer:

birinci sayfaya bi resim ekledim buraya da ekleyim tam olsun :)

1624rt.jpg

Son düzenleme:
evet arkadaşlar konya mt nin ilk günü ilk tanışmamız yani çok güzel geçti yarında gezimiz var zaten inşallah bundan sonraki gezilerimiz daha da güzel olcak :cat:

yılmaz ne kadar çok seviliyosun ilk defa bu kadar bir forma cevap yazıldığını görüyorum. İZMİT li arkadaşın ilyas.:cherry: :cherry: :cherry:

rone' Alıntı:
yılmaz ne kadar çok seviliyosun ilk defa bu kadar bir forma cevap yazıldığını görüyorum. İZMİT li arkadaşın ilyas.:cherry: :cherry: :cherry:

abi bizim konyalı arkadaşlar bitane hepsi. bugün gezideydik süper bi geziydi. konya mt nin ilk gezisi çok güzel geçti. resimleri yeni bir gezi başlığı açarak koyacağız foruma. :)

Süper Moderatör (BBRR)
ylmzzz keşke resimde katılanların üzerine yazsaydın kim kimdir bizde tanımış olurduk... türkiyenin her yerinde birbirini bulan MT üyelerine sevgilerimi yolluyorum

yılmaz bugün saat 3civarlarında sırf sizin için apaya gittim etrafa baktım ama sizi göremedim

ilanerid' Alıntı:
yılmaz bugün saat 3civarlarında sırf sizin için apaya gittim etrafa baktım ama sizi göremedim

önceden haber verseydin seni uygun bi yerden alırdık. her hafta yapacağız inşallah. bi dahaki gezimize gelirsin umarım :)

BBRR' Alıntı:
ylmzzz keşke resimde katılanların üzerine yazsaydın kim kimdir bizde tanımış olurduk... türkiyenin her yerinde birbirini bulan MT üyelerine sevgilerimi yolluyorum

resmi düzelltim üst tarafa yenisini koydum.

ilk gezimiz bugündü gerçekten süper bi gündü yaa harika geçti diyebilirim resimlerimizi ekleyincede görceksiniz zaten bundan sonrakiler daha da güzel olcak inşallah :cat:

genclerrr yerlestirin su resimleri bi bakıyım yaw, merak ettim bu gunku gezinizi,

bende bu gun size katılamadım ama şöyle bi çıkıp dolaşma fırsatı buldum

Aha bu da ben ve KIRMIZI ŞİMŞEK

151_RS.jpg

motorun hayırlı olsun yemzet gezimiz süperdi bidahaki sefere senide bekleriz :cat:

motorun çok güzelmiş yemzet arkadaşım. kazasız belasız binersin inşallah. konyaya gelince görüşürüz umarım. gezilerimiz pazar günü olacak genelde haberin olsun:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar