[Konya - MT]

crxforever' Alıntı:
buluşma ilanlarını bu konudan mı bulacağız?

evet etkinlikler geziler hepsini burdan bulacağız. ayrıca msn adreslerinizi verirseniz mail atacağım. bi de siteden özel mesaj atarım.
yukarıdaki menüden konu seçenekleri diyip abonelik ekle derseniz yeni mesaj olduğunda kontrol panelinde gözükecektir.:)

merhaba arkadaşlar, bende konyalıyım ama karamanda oturuyorum, 1 haftaya kalmaz bende almayı düşünüyorum raptor666 kardeşim gibi bi 151 RS, babamlar bi kaç haftaya kadar konyaya yerleşecek, ben işim dolayısıyla karamanda kalcam ama konyaya sık sık gidip gelmneyi düşünüyorum. Allah kısmet ederse ilk uzun yolumu BOZKIR'a yapmayı düşünüyorum.

ben de konya dayım arkadaşlar ama sizden yaşca baya büyüğüm motorumda yamaha fazer fzs6 2005 model
makina teknikeriyim motorlardan anlarım

[email protected]

YeMZeT' Alıntı:
merhaba arkadaşlar, bende konyalıyım ama karamanda oturuyorum, 1 haftaya kalmaz bende almayı düşünüyorum raptor666 kardeşim gibi bi 151 RS, babamlar bi kaç haftaya kadar konyaya yerleşecek, ben işim dolayısıyla karamanda kalcam ama konyaya sık sık gidip gelmneyi düşünüyorum. Allah kısmet ederse ilk uzun yolumu BOZKIR'a yapmayı düşünüyorum.

hoşgeldin yemzet arkadaşım :rendeer:
raptor666 (serkan abi) nin motoru gerçekten güzel bir motor tavsiye ederim.
havaların ısınmasıyla gezilerimiz genelde haftasonu olacak. konyada olduğun günler aramıza katılmanı bekleriz. istanbul izmir ankara gibi iller bu tür organizasyonları hep yapıyorlar. biz de böyle bir şey yapmaya karar verdik. beraber geziler etkinlikler yapacağız. havalar biraz daha ısındığında başlarız. ben sana haber veririm eğer konyadaysan katılırsın. tekrar hoşgeldin:wiinkk:

yamahamusti' Alıntı:
ben de konya dayım arkadaşlar ama sizden yaşca baya büyüğüm motorumda yamaha fazer fzs6 2005 model
makina teknikeriyim motorlardan anlarım

aramıza hoşgeldin yamahamusti abi :rendeer: yaşın ne önemi var önemli olan ikitekeri sevmek ve sevdirmek. ben de üniversite öğrencisiyim. aramızda raptor666 26 yaşında. onun dışında ben 20 yaşındayım.
bu arada fazer çok sevdiğim bir motordur :bounce:

listeye isminizi yazıyorum gezilerimiz ve etkinliklerimiz hakkında bilgi almak istemeyen olursa mesaj atsın. hoşgeldiniz :rendeer: :rendeer:

Son düzenleme:
armıza hoşgeldinz ne güzel oldu baya kalabalıklaştık:rendeer:

bende 40 larıma dayandığımda iki teker üstünde olmak istiyorum o sıralar bizim ufaklıkta 15li yaşlarda olcak beraber piyasa yaparız artık olnunla:queen:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Konya'da dört yıl okudum nüfus orada olmasa da Konya'lıları her zaman hemşeri bilirim. Kısmet olursa yazın motorla geze geze Konya'ya gelmeyi düşünüyorum :king:

Akira' Alıntı:
Konya'da dört yıl okudum nüfus orada olmasa da Konya'lıları her zaman hemşeri bilirim. Kısmet olursa yazın motorla geze geze Konya'ya gelmeyi düşünüyorum :king:

her zaman bekleriz arkadaşım. bizi hemşehri bileni biz de hemşehri biliriz. :rendeer: konyaya geldiğinde bize ulaşabilirsin yukarıdaki adreslerden.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
:rendeer: Beni de aranıza kabul ettiğiniz için teşekkürler.

hoşgeldin arkadaşım

yaw millet bu ankara 19 mayıs işi yapılabilir gibi geliyo bana siz ne diyosunuz toplayalım milleti ankara dediin neki 260 km :cat:

slm ortaklarım
bende bi jinlun aşkıyla geçen yazdan beri forum okurum hangi motoru alsam diye.Derken konyalıların bir araya geldiklerini okudum ve hemen siteye üye oldum.Lakin fazla yazı okuduğumdanmıdır nedir hala motor alamadım.ortaklarım; daha önce hiç motor kullanmadım çapırla mı başlasam scooterlamı başlasam karar veremedim noolur yardım edin kardeşinize

HALİL' Alıntı:
slm ortaklarım
bende bi jinlun aşkıyla geçen yazdan beri forum okurum hangi motoru alsam diye.Derken konyalıların bir araya geldiklerini okudum ve hemen siteye üye oldum.Lakin fazla yazı okuduğumdanmıdır nedir hala motor alamadım.ortaklarım; daha önce hiç motor kullanmadım çapırla mı başlasam scooterlamı başlasam karar veremedim noolur yardım edin kardeşinize

arkadaşım tarzını belirledikten sonra scooter chooper seçimi olarak değil kaç cc gibi yardım edilebilir.
aramıza hoşgeldin bu arada. bize [email protected] adresinden ya da bu siteden ulaşabilirsin.
listeye ismini ekliyorum. takip edersen yardımcı oluruz her konuda (motor servis yedek parça gezi etkinlik).
:rendeer: :rendeer:

arkadaşlar havaların ısınmasıyla beraber motorumu bugün çıkardım. 4-5 ay aradan sonra tekrar rüzgarı hissetmek, virajlarda yatmak, trafiğin hiç sıkışmaması... süper birşey motor kullanmak. :bounce:

konyalı arkadaşlar 1. sayfada adı geçenlerden bize katılmak isteyen ve ulaşamayan varsa [email protected] adresinden ulaşsın bi zahmet.
cep telefonumun numarasını isteyen arkadaşlar varsa özele mesaj atsınlar.

artık motorlarımız hazır olduğuna göre bundan sonra etkinliklere başlayacağız :)
geziler hakkında nereye gidelim ne zaman gidelim gibi fikirlere açığız.
4 marttan itibaren etkinliklerimiz ve buluşmalarımız başlıyor.

halil arkadaşım aramıza hoş geldin öncelikle nereye gidelim konusuna gelincede hatıp mağraları var apa barajı var şimdilik oralar olabilir
viraj rampa asvalt yol tabi ama güzel yerler bence :cat:

apa baraj gölü şehirdışı gezilerimize başlamak için uygun bir yer bence.
zaman olarak 4 ya da 5 mart uygun olur. 5 mart pazar daha uygun sanırım zaman konusunda. sizin için hangi tarih uygunsa söyleyin çoğunluğa göre hareket edeceğiz. 4 ya da 5 mart :silent:

evet apa barajı güzel yer bence 4 mart cumartesi yani akşam evliya çelebi parkına toplanalım sohbet ederiz tanışırız konuşuruz yeri belirleriz 5 mart pazar günüde yola çıkarız :bounce:

brn maddiyatttan ilkk buluşmaya gelemeyebilirim ama 4 mart cumartesi akşamı olacak bir tanışmaya katılırım.:thumleft:
bu arada evliya celebi parkı nerede idi?

Son düzenleme:
crxforever' Alıntı:
bu arada evliya celebi parkı nerede idi?

meram yeni yolda askeriyenin karşısında evliya çelebi çay bahçesi.
meram yeni yolda sorarsanız herkes gösterir zaten. şimdilik saat belli değil.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar