[Konya - MT]

ylmzzz' Alıntı:
ben 18 şubatta sınava girdim. Zafer sürücü kursuna yazıldım. en ucuzu bu Konyada. kurs parası 100ytl.

bu arada crxfover sen de katılcak mısın bize?:bounce:
katılmak isterim .

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben artivinliyim topragem

crxforever' Alıntı:
katılmak isterim .

crxforever listede senin de adın var. 1. sayfadaki ilk mesjda. :cat:

motomonster' Alıntı:
ben artivinliyim topragem

motomonster artvinliler başlığı var mı bilmiyorum ama bu konuyla ne ilgisi var mesajının anlayamadım. başlığı Konya dışı mesajlarla şişirmeyelim. tebrik edersin iyi gezmeler dersin. destek verenlere burdan teşekkürler Türkiye'nin heryerinden. :bounce:

Bende Konyadayım desem kim inanır? :p

Abi ben bu yüzden aşığım bu foruma yawww :queen: :queen: :rendeer:

Allaha şükür ısındı havalar.
benim de bir önerim var isimlerimizi ve konyada oturduğumz semtleri yazsak iyi olmaz mı?
ben fırat bosna hersek

crxforever' Alıntı:
Allaha şükür ısındı havalar.
benim de bir önerim var isimlerimizi ve konyada oturduğumz semtleri yazsak iyi olmaz mı?
ben fırat bosna hersek

olur tabi neden olmasın. bugün raptor666, motosport ve ben (ylmzzz) görüştük. uygun bi zamanda diğer kişilerle de tanışırız umarım :)

ben de stadyum civarından :bounce:

ylmzzz' Alıntı:
olur tabi neden olmasın. bugün raptor666, motosport ve ben (ylmzzz) görüştük. uygun bi zamanda diğer kişilerle de tanışırız umarım :)

ben de stadyum civarından :bounce:

yılmaz iyi oldu ya bu servis işi adamın eline sağlık topladı motoru cillop gibin oldu

bende real dolaylarında oturuyorum ilaaan olunur

Ozi

Selam arkadaşlar zaman buldukça foruma girmeye çalışıyorum ve forumun hakkını verdiğimize inanıyorum.(çok ciddi oldu be:) :) Neyse Bende bosna hersekte oturuyorum. En kısa zamanda forumu toplamak ve gazlamak dileğiyle:queen: :queen:

benim servisim bir numara. zaten arkadaşım. mondialin servisinden şikayet edenler varsa gelsinler görsünler servis nasıl olurmuş :) bakım bitince cep telefonuna mesaj atarak, gel motorunun bakımı bitti diye hangi servis haber verir. eskiden bisiklet mobilet yapan servisler şimdi scooter gibi 4 zamanlı motorları yapmaa başladılar. ama bizim servis bugünde gördüğümüz gibi scooterların yanında cbr1000xx kawasaki zzr1100 gibi motorlarında aynı anda yapıldığı bir yer. gideceğimiz ustayı araştıralım. sonra mondial servisinden şikayet edenler gibi başlıklar açarak üzmeyelim mondial alacakları.
bi ara buraya benim ustayla da resimlerimi koymak lazım. örnek mondial servisi diye :mrgreen:

evet ya bugünkü görüşme güzeldi inşallah diğer konyal arkadaşlarlada tanışırız gezilerimize başlarız hayırlısıyla havalar ısınmaya başladı:wiinkk:

resimlerimizi birinci sayfaya ekledim arkadaşlar. resim yollamak isteyenler bana mail yoluyla da atabilirler. [email protected] böylece birbirimizi daha iyi tanımış olacağız.
birinci sayfaya bakarsanız sevinirim :wiinkk:

bu arada motorcudaki muhabbet güzeldi. çok çay içtik bizim servisi (ahmet tekin) zarara soktuk ama olsun o kadar da :mrgreen:
serkan abi benim motoruda çıkarttımmı tamamdır :cherry:

tamam yılmaz biz dünden hazırız zaten tek sorun havalar o da ısındımı egzosları çatlatana kadar gezeriz:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar