[Konya - MT]

arkadaşlar herkese tekrar hoşgeldin. hemen listemize ekliyorum sizi. birinci sayfada var kişi listemiz. listede adı geçip de halen ulaşmayanlar varsa ulaşsın. bahara motor alacaklar arkadaşlar da var aramızda onları da bekliyoruz tabi ki. :rendeer: teşekkürler...

yavaş yavaş toplanıyoruz hadi hayırlısı ya inşallah bende motoru alırsam geriye hiçbir sorun kalmıyor kendi açımdan tabi ondan sonra beklesin bizi yollar :queen:

işteeeee MT KONYA ekibinden bazıları...

gezi5pi.jpg

slm yılmaz nasılsın ortağım biz ne zaman çıkıp gezeceğiz motorlarla konya guzelleşip gelir haberin olsun motosport'a haber ver diğerleri hazır seni bekliyor konyada bizi bekliyor tabiiiiii

Son düzenleme:
fotoğraf güzel olmuş yalnız arka tarafı çıkaramadım yılmaz orası merammı yoksa sille barajımı?

ilanerid' Alıntı:
fotoğraf güzel olmuş yalnız arka tarafı çıkaramadım yılmaz orası merammı yoksa sille barajımı?

bizim grubun geçen yaz fotoğraflarından biri. içeri çumra köyünün yakınlarında bulunan bir sulama kanalı. Konya şehir merkezine 40km uzaklıkta bir yer zaten. bu arada ilanerid motoru ne zaman alıyorsun :) bahara az kaldı :bounce: konyada daha gidilecek süper yerler var. bunların başında beyşehir seydişehir geliyor. gidilebilecek yerlerden biri de mesela meke gölü. süper yerler var. yeter ki gitmek isteyin :cat:

Süper Moderatör (BBRR)
evet arkadaşlar ne güzel bide MT konya var artık daha çok gezi ve resim bekliyoruz sizlerden

bu hafta konyada hava gerçekten çok güzeldi. yağışlar var bu aralar. havalar böyle ısınmaya devam ederse çok yakında motorlarımızı çıkaracağız. hatta bazı motorcular motorlarını çıkarmış geziyorlardı bile. çok az kaldı :cat:

Son düzenleme:
konyada sille de oldukca güzel biryer şehir merkezine de oldukca yakın.
konyada hesaplı bir ehliyet kursu var mı?

crxforever' Alıntı:
konyada sille de oldukca güzel biryer şehir merkezine de oldukca yakın.
konyada hesaplı bir ehliyet kursu var mı?

ben 18 şubatta sınava girdim. Zafer sürücü kursuna yazıldım. en ucuzu bu Konyada. kurs parası 100ytl.

bu arada crxfover sen de katılcak mısın bize?:bounce:

sorun da o ya benim motoru alamamam şu an maddi durumum iyi değil ama bir iki aya kadar düzelecek inşallah yılmaz kardeş ha bu arada beyşehiri avcumun içi gibi bilirim inşallah şu motorumu alırımda en kısa zamanda gideriz gezilerimize

beyşehiri iyi bilen biriyle gitmek daha iyi olur kesinlikle. ilanerid nisan ayına kadar motor alırsan yeter zaten. konyada bugünde biraz yağmur vardı. buralar zaten martın sonunda ısınır :) bazı arkadaşlar daha önce çıkabilirler ama. etkinlikler için daima güneşi tercih ederim.
nasıl olsa beyşeir rehberimiz de sensin :cat:

konyalı motorcular birbirimizi daha yakından tanımak için herkes resim koysa nasıl olur? motorlu ya da değil farketmez. resimleri 1. sayfaya taşıdım arkdaşlar.

Son düzenleme:
Evet bencede güzel fikir hem değişiklik olur hemde birbirimizi daha iyi tanımış oluruz yılmaz bu arada artis gibi çıkmısın valla maşallah nazar değmesin:queen:

motosport' Alıntı:
Evet bencede güzel fikir hem değişiklik olur hemde birbirimizi daha iyi tanımış oluruz yılmaz bu arada artis gibi çıkmısın valla maşallah nazar değmesin:queen:

amin fatih :queen: o kadar da artistlik olsun. motorcu dediğin biraz artist olur zaten :cherry:

pc kitlendi flood yapmak istemedim :)

Son düzenleme:
konuyu Konya dışına saptırmayalım !!! geyik muhabbetine fazla daldık

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar