Konya Mt Moped Grubu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar burada moped tarzı motorlar olacaktır ama isteyen herkes katılabilir motoru olan olmayan herkes gelebilir.
tanışma geziler etkinlikler burada olacaktır en yakın zamanda diğer arkadaşlarda üye olacaktır
amaç tanışmak,kaynaşmak grup olarak bişeyler yapmaktır

slm arkadaşlar ben konyadanım moped tarzı motorlarla ilgileniyorum sizinle tanışabiliriz

honest_man hoşgeldin... Tanışalım tabi sen bu topic i takip et kısa bir süre sonra üyeler çoğalınca başlayacağız..

başlığınız hayırlı olsun. fakat Konya hakkında yeni bir başlık açılması kurallar olrak ne derece doğru bilmiyorum. iyi geceler.

Merhaba Arkadaslar Bende Konyada Oturuyorum Siteye Yni Uye Oldum Tanismak Isterim Sizinle.gezİlere Falan Beraber Gideriz Ha Ne Dersiniz

crazy2069' Alıntı:
Merhaba Arkadaslar Bende Konyada Oturuyorum Siteye Yni Uye Oldum Tanismak Isterim Sizinle.gezİlere Falan Beraber Gideriz Ha Ne Dersiniz
hoşgeldin crazy2069. Tabii ne demek gidelim geziye sende takip et burayı üyeler çoğalıyor gezilere başlayacağız az kaldı

Sitede her il için 1 gurup oluşturulacaktır, bu gurup için başlık ta MT İL GURUPLARI başlığı altında açılacaktır. Konya Race gurubu, Konya moped grubu Konya enduro gibi farklı guruplar oluşturulmayacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar