Konya Mt güzel bir yaz sezonunu kapattı işte resimler

Konya MT ile beraber gezdik, eğlendik, top oynadık:) , dağa tırmandık, görmediğimiz yerleri gördük, yemek yedik... ve en güzeli çok iyi dostluklar kurduk:cat:

hatta konya mt den YemZet nickli üyemizin nikah şahitliğini yaptık:) birkaç ay sonra da askere uğurladık...

kısacası çok şey yaşadık ve havaların soğumasıyla yaz sezonunu kapattık:pale: geriye ise anılar ve resimlerimiz kaldı:) ben de sizlerle bazılarını paylaşmak istedim.

Altınapa baraj gölündeyiz. dağlarda kar vardı biraz üşümüştük:)
a.jpg

Altınapa baraj gölünün üstündeki köprü. bu yol üzerinde çok güzel yerler var manzara ve yol muhteşem.
a2.jpg

Türkiyenin en büyük tatlı su gölü Beyşehir gölündeyiz. yeşil manzarayı görenler konya değil sanki diyorlar:mrgreen:
b.jpg

Beyşehir gölüne ilk varış noktamız. balıkların hazırlanmasını bekliyoruz. mangalda balık için. oyy ooyy
b1.jpg

mangal için yerleşiyoruz yerimize:cherry: Beyşehir yakamanastırdayız
b2.jpg

b3.jpg

yakamanastırda balık yiyen tok insanların mutluluğu:mrgreen:
b4.jpg

b5.jpg

Konya Beyşehir gölü ayaklarımızın altında. arka fon süper. Konya bölgesine gelip de beyşehiri görmeyen çok şey kaybeder.
b6.jpg

b7.jpg

Konya Meramda bir çay bahçesinde motor ve motordışı konular hakkında samimi sohbetler. özledim birkaç hafta uzak kalınca:salut:
c.jpg

Konya Hatıp bölgesindeki hatıp mağaraları. ilginç biryer.
d.jpg

Gezi sonrasında dinlenmek için meşhur 5 çaylarımızdan birisi
d2.jpg

yukarıdaki kayaların tepesine çıkıp yaklaşık 75m de mangal keyfi yapmadan önce:mrgreen:
d3.jpg

yavaş yavaş hatıptaki bir tepeye çıkıyoruz. eşyalarımız ellerde. motorlarımızı aşağıya bırakmak zorunda kalıyoruz
d4.jpg

d5.jpg

işte hedefe çıktık. yukarıda manzara çok güzel. hava biraz soğuktu fakat kimse şikayet etmedi
d6.jpg

yemekten sonra hatıp mağaraları ve tepelerini keşfe çıkmıştık.
d10.jpg

bu resim ise Konya Hatunsaray köyünün biraz ilerisinde tam enduroluk bir bölgeye giderken
e.jpg

enduroluk demiştim zaten. biz scooterlarla bile giriyoruz. sorun yok yani:mrgreen:
e1.jpg

e2.jpg

Hatunsaray bölgesine birkaç hafta önce tekrar gitmiştik ve görünen tepeye endurocular çıkmıştı.
e3.jpg

hatunsaray bölgesine soğuk bir havada gitmiştik fakat güneş bizi yalnız bırakmamıştı
e7.jpg

enduroculara özeniyor insan bu tip yollarda
e8.jpg

gezi dönüşünden birkaç foto. yüzlerde gülümsemeler :)
e9.jpg

e10.jpg

e11.jpg

Ümmet abi konyaya geldiğinde. beraber havuz sefası yapmıştık hatta:mrgreen:
e12.jpg

Konya Sille den bir resim. zx12r (mehmet) raptor666 (serkan) ı tutarken:p
g.jpg

hatunsaray göletinden bir foto
f.jpg

Konya Meram deresi bölgesinden futbol mt görüntüleri
h1.jpg

aşağıda motorlarımız gözükmekte. konya meram dere

h2.jpg

h3.jpg

Altınapa baraj gölünden bir kere daha geçtik ve bir foto daha
h4.jpg

bir sonraki sezon daha bilinçli, daha kalabalık, daha güzel gezilerde görüşmek dileğiyle:rendeer: :rendeer:

Konya Mt

fotoğraflar güzel. fakat sessiz sinema gibi olmuş.neresi oralar.bilgiler verilseydi daha bi hoş olacağı kanaatindeyim.

Konya MT ile beraber gezdik, eğlendik, top oynadık , dağa tırmandık, görmediğimiz yerleri gördük, yemek yedik... ve en güzeli çok iyi dostluklar kurduk

Ah caaaanımmm yirim ben sizleri...Konyanın gülü Yılmaz...Fotolarda kim kim yazıver bi kızancık be...Soldan sağa...Yukarıdan aşağıya...:mrgreen: :rendeer:

Bak bişey diyeceğim...Şu anların kıymetini bilin...Birbirinizin kıymetini bilin...Abi nasıl yani deme...Kıymet bilin işte...Arkadaşlığın dostluğun yaşamın kıymetini bilin...Hayat dostluklarla güzel...

fotoğraflar güzel. fakat sessiz sinema gibi olmuş.neresi oralar.bilgiler verilseydi daha bi hoş olacağı kanaatindeyim.
yeter ki isteyin. biraz bilgi verdim gidilen yerler konusunda. düzelttim:)

Ah caaaanımmm yirim ben sizleri...Konyanın gülü Yılmaz...Fotolarda kim kim yazıver bi kızancık be...Soldan sağa...Yukarıdan aşağıya...:mrgreen: :rendeer:

Bak bişey diyeceğim...Şu anların kıymetini bilin...Birbirinizin kıymetini bilin...Abi nasıl yani deme...Kıymet bilin işte...Arkadaşlığın dostluğun yaşamın kıymetini bilin...Hayat dostluklarla güzel...

abi hangi fotodakini merak ediyosun söyle. bu fotolar karışık tüm gezilerden bire ikişer. fotosu olmayan geziler de var tabi. ben sana kimi merak ediyosan söyleyeyim:mrgreen:

dostluğun kıymetini biliyoruz zaten. Konya Mt deki arkadaşlarımızın hepsi motor hakkında olsun olmasın her türlü birbirimize destek oluruz.

motoru değiştirince seneye istanbulda yerimi ayarla. yoksa karışmam:cherry:

abi en azından sitedekiler varsa yazıver...ben şuyum arkadaş şu nickli falan...Siteden olmayan adamları ben napim ya...:mrgreen:

ulan bunların hepsını kacırdım beeee ........
önümüzdeki bahara senin için tekrarlarız soner. merak etme sen. daha gezilecek çok yer ve çok zaman var:)

mete abicim sen istersin de yazmam mı? istersen tüm siteyi tek tek yazarım. canım hayatım kankam:cherry:

1di0.jpg

seni tanıyamadım...sen hangisisin...:p

ya başlardakiler daha netti ya...:)

007

Konya MT ye İstanbul dan sevgiler saygılar... Güzel bitirmişiniz sezonu...

uğraşamam senle:p :p git konya mt topiğinden bak.:cherry: :queen:

ben yokum gezilerde. ben organizer ve fotoğraf işlerine bakıyorum.:queen:

sağol dostum. bizden de saygılar sevgiler...

ulan şöyle süper bi resim koyamadın gittin ya...Sizin fotolarınız hep nanay oluyor...Şöyle taze damat aday bi foto çaksana yav...:cherry:

500 metreden resimmmi olur...gncönderlede aynı şekildeydi hatırla...ne kadar uzak olursak o kadar iyimi çıkarız diyonuz ...hadi kırma beni...vurucu resim isterim...

işte bu da benim yakından bir fotom. istek üzerine... VURUCU resim:cherry:

çok mu yakın oldu :queen:

Yav cok guzel geziler olmus.İnsallah bende motor alınca bole gezilere katılırım(ist-mt le ) neyse size iyi kışlar.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
yaz sezonu bitti hoşgeldin kış resimler için ellerinize sağlık:rendeer:

yılmaz konyanın ayazında motora binmesi zevkli olmazmı yahu :mrgreen: hani şöööleee sabahın köründe falan :mrgreen:
mersine yine bekleriz. ama motorunla gelki tadı çıksın
konya MT ye başarılar
sevgiler...:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar