Konya MT Beyşehir Gölü gezisi (fotoğraflarla)

Ne zaman gidiyoruz Antalya'ya ben hazırım :bounce:
47,5 km hızla tır sollayanlar düşünsün :queen:

ylmzzz' Alıntı:
bakalım antalyada kimler yolda kalacak:queen:

chocolateman' Alıntı:
Ne zaman gidiyoruz Antalya'ya ben hazırım :bounce:
47,5 km hızla tır sollayanlar düşünsün :queen:

sanki kafama taş geldi :salut: ayrıca tırı sollarken hiçbir art niyetim yoktu maksat adrenalin olsun :queen: tırcı gaza bassada, münübüscü sıkıştırsada benim motor gaz yemesede sonuçta solladım amacıma ulaştım biraz zor oldu ama olsun be atın ölümü arpadan olsun misali :queen: :queen: :queen:

PcKopatGhostRider' Alıntı:
güzel gezi abi.. devamını bekleriz.. :cat:

devamını bekleyin tabi. bu hafta yani 28 mayıs pazar günü de gezimiz var.
ne meraklılarmış geziye :mrgreen: :cat: :cat:

loooww bu hafta en kıyaaa olcak bence ama bensiz deli gibi çalışacam ben inşaatta

walla resımlerıne bktım cok guselmıs:) ortamda super balık cay flan :D .insanın konyada olası geldı :p

xray' Alıntı:
walla resımlerıne bktım cok guselmıs:) ortamda super balık cay flan :D .insanın konyada olası geldı :p

ben seni tanıyorum msn den ama foruma bi tanışma başlığı aç bence :mrgreen: neyse teşekkürler.

yaw msn de olmasa işimiz zor hani :p ya gecen gun bana lınkte bu resımlerı gondermıstınde bı bakaım flan dedım ıste :)

arkadaşlar altınapadan köprünün üstünden ve beyşehirden güzel fotoğraflar çekmişsiniz motorlarda ada motordan yapılma:d apa barajına bizde her pazar gideriz ztn ama sizin motorlar dengeli değil 250liğin yanına 125lik iyi gitmemiş:D herkese ii günler Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin.....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar