- Konu Yazar
Konya MT olarak birkaç haftadır gezi yapmıyorduk. Uygun zaman 14 mayıstı ve biz yollardaydık. Beyşehir gölüne gittik, toplam 200 km yol yaptık ve gezimizin rotası şöyleydi.

Sabah 09.00 da toplanmamız gerekirken ufak tefek aksilikler yüzünden yola 09.45 gibi çıktık. 6 motor 7 kişiydik.
Yollar çok güzeldi. Düzenli bir sürüş sırasıyla 100km gittik ve beyşehire gelmiştik.
İşte Konya MT beyşehirde…

Raptor666 ya yeni aldığımız skyteami deneme fırsatım oldu. Test ettim onayladım güzel motor gerçekten:cat:

Ve motorun asıl sahibi raptor666. iyi günlerde kullanmasını diliyorum. Yakışmış abime göl manzarasında…:bounce:

Gölün kenarından 10km daha gittikten sonra bozuk yollardan geçerek Yakamanastır tepesine ulaştık. Manzara ve ortam gerçekten mükemmeldi.

Ve bu da chocolateman in motoru zealsun 200gy:wiinkk:

Mangal fotoları… beyşehire gidilir de mangalda balık yenmez mi? Mangalı bekleyen mutlu insan manzaraları…:queen:

Balığın bir tanesi mangalı kapladı zaten. Zor pişti ama güzel oldu.

Beyşehir gölü manzarası

Ozi nin motoru skyteam st200

Mangaldaki balığın verdiği mutluluk ve rahatlık fotoları

Güzel bir çiçek…:rendeer:

Bizi beyşehirde ağırlayan ve aynı zamanda sınıf arkadaşım idris. Çok teşekkür ederiz idris…:rendeer: :rendeer:

Chocolateman (fazıl abime bak beee). :cherry:

Sınıf arkadaşım idris ve ben

göl manzarası ve ormanın muhteşem uyumu

Crxforever arkadaşımız sonradan geldi beyşehirde buldu bizleri

Motosport (fatih) ormanda:mrgreen:

Şu manzaranın güzelliğine bakın.

Soldan itibaren Fırat(crxforever) , murat(melih277), Mehmet(racing_team) ,idris, onur(ozi)

Garip bir taş…:silent:

Beyşehir kanalından bir kare

Beyşehir Taş köprü

Güzel bir mekan, hava tertemiz. Yazın tekrar gideceğim kesinlikle.
Dönüş yolu fotolarıyla devam edelim.

Altın apa baraj gölünde gün batımı fotoğrafları. Güneş bu kadar güzel olmak zorunda mı:wiinkk:

Ylmzzz ve gün batımı. Çok sevdim bu fotoyu:cat:

Ve karanlıktan belli olmasa da motosport (fatih)

Bu manzara bırakılıp gidilir mi
ale: . Gidilir mecburen dönüş yolu ve son fotolar

gelen gelemeyen herkese çok teşekkürler. bir sonraki gezide görüşmek üzere.:rendeer:
yorumlarınızı bekliyoruz

Sabah 09.00 da toplanmamız gerekirken ufak tefek aksilikler yüzünden yola 09.45 gibi çıktık. 6 motor 7 kişiydik.
Yollar çok güzeldi. Düzenli bir sürüş sırasıyla 100km gittik ve beyşehire gelmiştik.
İşte Konya MT beyşehirde…

Raptor666 ya yeni aldığımız skyteami deneme fırsatım oldu. Test ettim onayladım güzel motor gerçekten:cat:

Ve motorun asıl sahibi raptor666. iyi günlerde kullanmasını diliyorum. Yakışmış abime göl manzarasında…:bounce:

Gölün kenarından 10km daha gittikten sonra bozuk yollardan geçerek Yakamanastır tepesine ulaştık. Manzara ve ortam gerçekten mükemmeldi.

Ve bu da chocolateman in motoru zealsun 200gy:wiinkk:

Mangal fotoları… beyşehire gidilir de mangalda balık yenmez mi? Mangalı bekleyen mutlu insan manzaraları…:queen:

Balığın bir tanesi mangalı kapladı zaten. Zor pişti ama güzel oldu.

Beyşehir gölü manzarası

Ozi nin motoru skyteam st200

Mangaldaki balığın verdiği mutluluk ve rahatlık fotoları

Güzel bir çiçek…:rendeer:

Bizi beyşehirde ağırlayan ve aynı zamanda sınıf arkadaşım idris. Çok teşekkür ederiz idris…:rendeer: :rendeer:

Chocolateman (fazıl abime bak beee). :cherry:

Sınıf arkadaşım idris ve ben

göl manzarası ve ormanın muhteşem uyumu

Crxforever arkadaşımız sonradan geldi beyşehirde buldu bizleri

Motosport (fatih) ormanda:mrgreen:

Şu manzaranın güzelliğine bakın.

Soldan itibaren Fırat(crxforever) , murat(melih277), Mehmet(racing_team) ,idris, onur(ozi)

Garip bir taş…:silent:

Beyşehir kanalından bir kare

Beyşehir Taş köprü

Güzel bir mekan, hava tertemiz. Yazın tekrar gideceğim kesinlikle.
Dönüş yolu fotolarıyla devam edelim.

Altın apa baraj gölünde gün batımı fotoğrafları. Güneş bu kadar güzel olmak zorunda mı:wiinkk:

Ylmzzz ve gün batımı. Çok sevdim bu fotoyu:cat:

Ve karanlıktan belli olmasa da motosport (fatih)

Bu manzara bırakılıp gidilir mi

gelen gelemeyen herkese çok teşekkürler. bir sonraki gezide görüşmek üzere.:rendeer:
yorumlarınızı bekliyoruz