konuşma...

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Haplanmış mı bu? Yada verdiği örnekler doğru aslında, bu kadarda tesadüf olur mu ki???

gereksiz vede tehlikeli bir yazı..!!
okul sıralarında okumaktan memnun olan kaç kişi vardır.?bu yazıyı örnek alan 1 kişi bile çıkarsa yazık değilmi arkadasım?
Amerikan toplumu 350 milyon kişiden oluşan devlet içindende 3-5 şanslı kişi çıktı diye herkes aynı şekilde zengin olacakmı? öyle olsaydı bugün amerika "zengin"ler ulkesı olurdu..!! fakir ve sefalet içinde yaşayan milyonlarca insan var şu anda oradada onun için ne olursa olsun böyle yazı tehlıkelı derım ben..!!(kötü niyetle yazmadıgını tahmın edıyorum zaten)

shadow-vt' Alıntı:
gereksiz vede tehlikeli bir yazı..!!
okul sıralarında okumaktan memnun olan kaç kişi vardır.?bu yazıyı örnek alan 1 kişi bile çıkarsa yazık değilmi arkadasım?
Amerikan toplumu 350 milyon kişiden oluşan devlet içindende 3-5 şanslı kişi çıktı diye herkes aynı şekilde zengin olacakmı? öyle olsaydı bugün amerika "zengin"ler ulkesı olurdu..!! fakir ve sefalet içinde yaşayan milyonlarca insan var şu anda oradada onun için ne olursa olsun böyle yazı tehlıkelı derım ben..!!(kötü niyetle yazmadıgını tahmın edıyorum zaten)

shadow_vt adam bu konuşmayı yale üniversitesinin mezuniyet töreninde yapıyor. yale dünyanın en iyi üniversitelerindendir. yani ordaki öğrenciler özel insanlar. adam bu konuşmayı herkes uygulasın demiyor. ordaki üstün kişilerin okullarda geriletildiğini anlatıyor bir nevi. yani kimse alınmasın üstüne okulu bırakın demiyo normal insanlara.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar