Herkesin yetiştirdiği çocuktan, yetiştirme tarzından sana ne?? Ahmet efendi çocuğunu özgüvensiz yetiştirdiyse bana ne??
Yaa nedir bu okudum, okuyorum havaları ben anlam veremiyorum..
Yaa nedir bu okudum, okuyorum havaları ben anlam veremiyorum..
Sadece sen mi okudun??? Sadece sen mi okuyorsun?? Sen bunlardan etkilenmeyecek bi çocuk yetiştirirsen bu videoların çocuğuna nasıl bir etkisi olabilir?? Herkesin yetiştirdiği çocuktan, yetiştirme tarzından sana ne?? Ahmet efendi çocuğunu özgüvensiz yetiştirdiyse bana ne?? Onun özgüveni zaten yoksa bu videolardan etkilenmesine ne gerek var hem??
Tartışmalarında bi adabı olmalı yaa.. Böyle abuk sabuk konularda tartışma konusu yaratabilmenize şaşıyor ve acıyorum..
bu ne ya?!..............ben ögretmen olacam pınar.. ya da ogretmen eğitmeni
![]()
aha.. bu da Mete Abi'nin tohumlarının çiçegi![]()
eee? başka kimler bana kılcıkın bari tek tek
![]()
ayrıca konu benim neden bu kadar ilgilendigime gelecekse ''sizin neden bu kadar ilgileniyor oldugunuz''a da gelir...
yahu videolardan daha komik bi durum var farkındamısınız? artışmaya bak memleket meselesi sankim yaw alttarafı bikaç insancık halii![]()
şu kadınların bu tip olaylardaki savunmaları aklıma gelen bir cümleyi o kadar doğruluyorki
'Bir insanın kendini bilmesi kadar güzel bişey yoktur' :cherry:
yanlış anlamada ben cok sevdim seni aksam aksam eglence oldu baya keske her ogretmen senn gbi olsa bizimkiler cok sıkıcı![]()
öyleyimdirbeni tanıyan kimse de ögretmen olacagıma inanmaz. öğretmenler asık suratlı olur derler
sen bir ogretmen icin fazla neşelisin derler.
siz tabi tanımıyosunuz. aklınızdan bin tane kotu düşünce geciyordur eminim.
şunu gene de okursunuz belki bi ara?
http://tr.wikipedia.org/wiki/Pozitif_ayrımcılık
pozitif ayrımcılıkla ilgili.
türkiye de kadınların buna ihtiyacı var![]()
neden feminizme ters? merak ettim? gercekten,ciddiyim.. bilmiyorum galiba..
Neden mi ilgilendim..Kendi adıma söyleyim.... Konuyu açan arkadaşın topiğini batırdın da ondan.... :Ne hakkın var?....:silent::silent:
konuyu açan arkadaşla özelden konuştuk.. o beni üzdü, ben onu. msn istedi, tel verdi, nolur ara beni, üzgünüm seni kırdıgıma, o amaçla açmamıştım dedi.
konuyu açan arkadaşla özelden konuştuk.. o beni üzdü, ben onu. msn istedi, tel verdi, nolur ara beni, üzgünüm seni kırdıgıma, o amaçla açmamıştım dedi.
pozitif ayrımcılık istemek acıkca kadınların zayıf olduklarını kabullenmektir dimi
sen git desene bi feminste kadınlar zayıftr die noluyo istersen bizim okulda var ben getiriyim sana:queen:
iyi ben feminist degilim o zaman... kadınların ezik yaşadıklarına şahit olduğum sürece, olmam oyleyse..
siz her ne kadar karşı cıkarsanız çıkın,şaka yapıyoruz derseniz deyin, hoş değil.
ben, genel olarak, kadınların ''beceriksiz oldugunun düşünüldügü''nü savunuyorum. her fırsatta da karşı dururum..
bunları foruma da yazabilirdi meselaEee bak adam o amaçla açmadığını da söylemiş.....:bounce: Daha ne yapsın?....:bounce:
:silent::silent::silent::silent::silent:Erkek olarak hakkın vardı da yedikmi yawww....:bounce::bounce:
benimde annem var kız kardeslerim var sevgilim var hatta erkekten cok kız arkadaslarım var asla beceriksiz olduklarını solyleyemem cogu zmn bnden daha iidirler bazı konularda ama trafikte bi kadın sofor gordummu yaa uzarım yada bi frene basarım buda bi gercek sen ne dersen de![]()