Konu Dışı Tüm Videolar

Afroman; "Cause got high" derim koparsın hepten Alp abi... :)

Son düzenleme:
Son düzenleme:
Motosikleti
Forza250-cygnusL
Yaa nedir bu okudum, okuyorum havaları ben anlam veremiyorum..

Sadece sen mi okudun??? Sadece sen mi okuyorsun?? Sen bunlardan etkilenmeyecek bi çocuk yetiştirirsen bu videoların çocuğuna nasıl bir etkisi olabilir?? Herkesin yetiştirdiği çocuktan, yetiştirme tarzından sana ne?? Ahmet efendi çocuğunu özgüvensiz yetiştirdiyse bana ne?? Onun özgüveni zaten yoksa bu videolardan etkilenmesine ne gerek var hem??

Tartışmalarında bi adabı olmalı yaa.. Böyle abuk sabuk konularda tartışma konusu yaratabilmenize şaşıyor ve acıyorum..

:cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat:

Bende +1 ci olucam bundan sonra.....:queen::queen:

ayrıca konu benim neden bu kadar ilgilendigime gelecekse ''sizin neden bu kadar ilgileniyor oldugunuz''a da gelir...

bu ne ya?!.............. :D ben ögretmen olacam pınar.. ya da ogretmen eğitmeni:D

aha.. bu da Mete Abi'nin tohumlarının çiçegi:D:D

Öğretmen olduğun zaman sana eğitmen için çocuğunu getirenlere taslarsın güzelim öğretmenliğini..
Senden büyüklere değil.. Ok??
Öğretmen olacaklar, olanlarda kendilerinden yaşça büyüklere, farklı meslekler yönünde seçim yapanlara bu şekilde ahkâm kesecekse senle ve benzerlerinle işimiz var demektir..

eee? başka kimler bana kıl:D:D cıkın bari tek tek:D:D

valla başlarda sinirleniyodum, artık ben de gülüyorum...

yahu videolardan daha komik bi durum var farkındamısınız? artışmaya bak memleket meselesi sankim yaw alttarafı bikaç insancık halii :)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
ayrıca konu benim neden bu kadar ilgilendigime gelecekse ''sizin neden bu kadar ilgileniyor oldugunuz''a da gelir...

Neden mi ilgilendim..Kendi adıma söyleyim.... Konuyu açan arkadaşın topiğini batırdın da ondan.... :Ne hakkın var?....:silent::silent:

GKN

yahu videolardan daha komik bi durum var farkındamısınız? artışmaya bak memleket meselesi sankim yaw alttarafı bikaç insancık halii :)

:cat::cat:
polemiği başlatan msjımı tekrarlıyorum
çok güzel sölemişsin kuyucadısı
şu kadınların bu tip olaylardaki savunmaları aklıma gelen bir cümleyi o kadar doğruluyorki
'Bir insanın kendini bilmesi kadar güzel bişey yoktur' :cherry:

yanlış anlamada ben cok sevdim seni aksam aksam eglence oldu baya keske her ogretmen senn gbi olsa bizimkiler cok sıkıcı:p

öyleyimdir:) beni tanıyan kimse de ögretmen olacagıma inanmaz. öğretmenler asık suratlı olur derler:) sen bir ogretmen icin fazla neşelisin derler.

siz tabi tanımıyosunuz. aklınızdan bin tane kotu düşünce geciyordur eminim.

şunu gene de okursunuz belki bi ara?
http://tr.wikipedia.org/wiki/Pozitif_ayrımcılık
pozitif ayrımcılıkla ilgili.

türkiye de kadınların buna ihtiyacı var:)

öyleyimdir:) beni tanıyan kimse de ögretmen olacagıma inanmaz. öğretmenler asık suratlı olur derler:) sen bir ogretmen icin fazla neşelisin derler.

siz tabi tanımıyosunuz. aklınızdan bin tane kotu düşünce geciyordur eminim.

şunu gene de okursunuz belki bi ara?
http://tr.wikipedia.org/wiki/Pozitif_ayrımcılık
pozitif ayrımcılıkla ilgili.

türkiye de kadınların buna ihtiyacı var:)

hala diorum pozitif ayrımcılık sonunda catışma getiren bi olgudur ayrıca feminizmle cok ters bi dusunce bu oyuzden bana ters:queen::queen:

neden feminizme ters? merak ettim? gercekten,ciddiyim.. bilmiyorum galiba..

pozitif ayrımcılık istemek acıkca kadınların zayıf olduklarını kabullenmektir dimi:)
sen git desene bi feminste kadınlar zayıftr die noluyo istersen bizim okulda var ben getiriyim sana:queen:

Neden mi ilgilendim..Kendi adıma söyleyim.... Konuyu açan arkadaşın topiğini batırdın da ondan.... :Ne hakkın var?....:silent::silent:

konuyu açan arkadaşla özelden konuştuk.. o beni üzdü, ben onu. msn istedi, tel verdi, nolur ara beni, üzgünüm seni kırdıgıma, o amaçla açmamıştım dedi.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
konuyu açan arkadaşla özelden konuştuk.. o beni üzdü, ben onu. msn istedi, tel verdi, nolur ara beni, üzgünüm seni kırdıgıma, o amaçla açmamıştım dedi.

Eee bak adam o amaçla açmadığını da söylemiş.....:bounce: Daha ne yapsın?....:bounce:

Hala kadın hakları da kadın hakları diye geziyorsun.... Erkek olarak hakkın vardı da yedikmi yawww....:bounce::bounce:

pozitif ayrımcılık istemek acıkca kadınların zayıf olduklarını kabullenmektir dimi:)
sen git desene bi feminste kadınlar zayıftr die noluyo istersen bizim okulda var ben getiriyim sana:queen:

iyi ben feminist degilim o zaman... kadınların ezik yaşadıklarına şahit olduğum sürece, olmam oyleyse..

siz her ne kadar karşı cıkarsanız çıkın,şaka yapıyoruz derseniz deyin, hoş değil.

ben, genel olarak, kadınların ''beceriksiz oldugunun düşünüldügü''nü savunuyorum. her fırsatta da karşı dururum..

iyi ben feminist degilim o zaman... kadınların ezik yaşadıklarına şahit olduğum sürece, olmam oyleyse..

siz her ne kadar karşı cıkarsanız çıkın,şaka yapıyoruz derseniz deyin, hoş değil.

ben, genel olarak, kadınların ''beceriksiz oldugunun düşünüldügü''nü savunuyorum. her fırsatta da karşı dururum..

benimde annem var kız kardeslerim var sevgilim var hatta erkekten cok kız arkadaslarım var asla beceriksiz olduklarını solyleyemem cogu zmn bnden daha iidirler bazı konularda ama trafikte bi kadın sofor gordummu yaa uzarım yada bi frene basarım buda bi gercek sen ne dersen de:p

Eee bak adam o amaçla açmadığını da söylemiş.....:bounce: Daha ne yapsın?....:bounce:
bunları foruma da yazabilirdi mesela:)

Erkek olarak hakkın vardı da yedikmi yawww....:bounce::bounce:
:silent::silent::silent::silent::silent:

benimde annem var kız kardeslerim var sevgilim var hatta erkekten cok kız arkadaslarım var asla beceriksiz olduklarını solyleyemem cogu zmn bnden daha iidirler bazı konularda ama trafikte bi kadın sofor gordummu yaa uzarım yada bi frene basarım buda bi gercek sen ne dersen de:p

araba kullanmanın erkek / kadın ayrımı yoktur. şu cinsiyet daha beceriklidir diyemezsin. yani biyolojik olarak, fiziksel olarak, ayrım yapılamaz.

tek farklılık(gözünüze çarpan o büyük fark), toplumsal baskılardan doğmuştur. siz de o toplumun bir parçası olmayın n'olur. gelin, boyle eleştirip gülmeyelim, ha?!

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar