- Konu Yazar
sevgili arkadaşlar , genel olarak yazıyorum , 1 yada 2 akşam önce benzer bir konu açıldı yani (saçma) kouyla alakası olmayabilir ve bu konuda konu açan kardeşime faydam olamaz
lakin sözü fazlaca uzatmadan şunları söylemek isterim bunun konu sahibiyle çok fazla alakası olmasada , paylaştığınız, yazdığınız, yorumladığınız, hatta açtığınız konuların eğitici, öğretici toplumsal olarak kalkitesine önem verirseniz bunlar dikkate kaale alınacaktır
haaaaa yeri gelir usulünce şaka da yapılır makarada lakin bakıyorumda sürekli aynı simalar sürekli aynı şeylerti takrarlamakta o yüzden bir tek şahsa değildir söylemeye çalıştıklarım bu konu vesile oldu ,
motosiklet diye google amcaya yazdığınızda karşınıza en yukarda çıkan bir site yani motosiklet.net değilmi ? ve yüzbinlerin yazdığınız yazıları , paylaştığınız resimleri , yaptığınız yorumları okuduğunda onlarında bir şeyler öğrenmesi sizleri mutlu edermiydi ?
hiç düşünürmüsünüz şu anda bu topiği yada geçen akşam açılan ve linkine ulaşamadığım tamamen silinen topik benzeri bir topiği , insanların eşleri, çoluk çocuklarıyla birlikte okuduğunu , takip ettiğini ?
forum sitelerinin amacını ya siz yanlış biliyorsunuz, yada ben cahilim bilemiyorum ,
klavyenin ardına geçip kuru sıkı yazan arkadaşlarımın olduğu kanısındayım yavvv yapın adam gibi bir paylaşım, bildiklerinizi öğretin, , öğrenelim, emek verin tebrik taktir edelim alkışlayalım
konu sahibi kardeşime gelince kardeşim aşk meşk işlerinden anlamam ama motoruna tak bir kanat uçur çok etkili olacağı kanısındayım![]()
bu kadar emek edip yazmışsın ellerine sağlık verdiğin fikir içinde ayrıca teşekkür ederim motorumu suş ortağı yapmak benim de aklımdan geçiyor