Konu biraz alakasız ama Teknoloji ile arası olan yardım etsin lütfen!!!!

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar diğer forumlarda hala cevap alamadım
şansımı burdada denemek istiyorum
Galaxy s4 telefon aldım fakat cihazın belleği hemencikte doldu
sd kart aldım uygulamaları oraya taşırım yer açarım diye fakat taşıyamadm
bilgisi olan varsa lütfen yardım etsin

Android'in yeni sürümlerinde app'leri sd kartına taşımak mümkün değil. Root'larsan çeşitli yöntemler var ama SGS4'te root sayacı farklı işliyor, sayacı silemediğin için orjinale dönemiyor (triangle away çalışmıyor), o yüzden garantiyi iptal etme, root yapma derim.

Yer açmak için app dışındaki dosyaları taşıman gerek. Büyük app'leri de sil :p.

play storeden link2sd programını indir.boyutu küçük olan widgetler hariç diğer oyun vs taşınıyo sd karta.

App ile nasıl başardın telefonu doldurmayı :))

Rotlamanı tavsiye ederim. Blackmartalpha ve Titaniumbackup gibi mükembel programlarıda kullanma şansın olacak. Ve sınırsız özgürlük :))

Rootlamak tek çare :) Ki rootlarsan ve stock olmayan stabil bir rom yüklersen telefonun performansı daha da artacaktır emin ol. Bootloader yapmanı da tavsiye ederim. Güncel kernellar gayet başarılı. Rootladığın taktirde garanti dışına çıkacaktır cihazın ancak garanti ile bir işin olduğunda unroot yapabilirsin ki bu da telefonunu tekrar garanti kapsamına sokar. Hiç bir şekilde fark edemezler.

SGS4 için yeni firmware update geliyor bu ay içinde. Almanya i9505'ler için çıkmış hatta, sırayla i9500 için de gelecek. SD karta taşıma özelliği de getirecekler :), roota gerek kalmadan.

http://www.sammobile.com/2013/06/06...xy-s4-brings-enhancements-and-stability-fixes

Sen beni dinle, aynı telefonu kullanıyorum. Sıfırlanamayan root sayacı var, daha kıramadılar. Root'larsan garanti iptal :p. Burada daha detaylı yazıyor:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2304177

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar