Konu: 3 dilek hakkiniz olsa ne dilerdiniz

benim ilk dilegim para olurdu ikinci dilegim huzur olurdu üçüncü dilegim ise üffff ben çok sıkıldım eski hayatıma geri dönmek istiyorum olurdu. :cherry:

Ben standart takilacagim...

1. Para
2. Saglik
3. Mutluluk

Ama 4. istegim olabilseydi sunu isterdim: :queen: >> Hayatim boyunca kullandigim her motorda istedigim hareketi/hizi/yatirmayi yapip hic dusmeme/sakatlanmama garantisi olurdu :queen: Iste o zaman GEL KEYFIM GEL, HEYT BE!! :queen:

G

Guest

bizde az oturmadık avcılar havuzda race kardeş,bizim 1 numaralı mekanımız orası :mrgreen: kawasaki kimin bilmiyom valla ama bende sık sık görüyorum burger in önünde...

1-Açık bir yol...
2-Güzel bir hava...
3-Soğuk bir bira...

Motor zaten var. Kalanı da yalandır.

hiç bırakıp gitmeyecek saglık
hiç bırakıp gitmeyecek huzur
hiç arıza yapmayacak motor

1. Hiç evlenmemiş olmayı
2. Her dileğimi yerine getiren bir dilek parasına sonsuza kadar sahip olmak.
3. Beni istediğim zaman ve mekana götüren bir geçite sonsuza kadar sahip olmak.

nasıl mezardan bulup ta çıkardınız bu konuyu :mrgreen:bi de bu 3 sayısının gizemi nedir abi.

Bu oyun bitmedimi yahu :) bide konuyu açan arkadaşın dileklere bak ya baya güldürdü(bknz 1.sayfa) :queen: allah olmak istiyo sonra dedesinin elini öpüp allah olarak harçlık alıyo.Dilek hakkını katlıyo filan.Bu nedir arkadaş :queen:

şşşşş bozmayın oyunu dilek isteyinn :)))
bu arada
horrtttttttttttttttttttttt

1)honda 1000rr
2) sınırsız benzin:p
3)sonsuz dilek hakkı :cherry:

not: bunları yazarken kendimi gta vice city yada san adreas oynayacakmışım ve geçemediğim bir bölümde şifre(hile) yazacakmışım gibi geldi :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar