Konu: 3 dilek hakkiniz olsa ne dilerdiniz

minimal tarz bir ev+bir erkek evlat+mutlu ve sakin bir aile yaşantısı+cbr 924 rr+anlayışlı neyin ne olduğunu bilen esmer bir eş+babamım bmw servisi açmasını görmek+pontiac GTO+shelby gt 500+kız kardeşimin mutlu bir evlilik yapmasını görmek+eiffelde cappuçino içmek+harley softail..vs vs vs vs............

abi yok ben isteklerimi değiştiriyorum
1-)hayatımın sonuna kadar kızlardan uzak durmak ve kızların benden uzak durması(son olaylardan sonra kızlardan nefret etmeye başladım)
2-)uzak diyarlarda bir ew
3-)çift silindir bir MZ ETZ-600 (böyle bir şey yok ama mz mühendislerinden tasarlamalarını çok isterdim:) )
bu üçü üzerinde duruyorum ve bir daha değiştirmeyecem ve sürekli bunların hayallerini kuracam malesef :silent: :pr:

RaCe_, moralini bozma başını dik tut, akıllı ol dayak filan yemezsin.. Göze batma ortamda yeterli olur..

90 model bir ZX-10, kırmızı bir 2004 R1 ve hacettepe resim yada eskişehir grafik.. :p bide 3+1 diye ödül kazanıp sınırsız yedek parça isterim

3 dilek hakkım olmayacağına göre.. Her neyse :cherry:

1) İçinden para eksilmeyen kasa

Diğerlerine gerek yok.. Bununla hepsini hallederim ama neyse :cherry:

2) Ahlâklı bir eş
3) Ölene kadar saadet

Ay bende diliyim belkim olur :)
1-Öncelikle çok kazançlı bol karizmalı bi iş
2-sıkı bi çevre
3-ailemle uzun sağlıklı mutlu bi yaşam

ay daha ne istiyim ya geri kalanını ben hallederim

aklıma temelin fıkrası gekldi
cin 3 dilek soruyo cölde kalmış ama..
bir şişe su istiyo cinden. cinde hokus pokus falan çıkarıyo bi şişe su. ve diyoki bunun suyu hiç bitmez. şimdi diger iki dileğini söyle
temel :
bundan iki tane daha!

G

Guest

honda cb1300 super four ya da bi Vmax+sağlık+bol para
bunlar oldumu sırtım yere gelmez artık :farao:

jüpiter baba havuzda çekilmişsin ya. ulan azmı oturduk orda be gece gece. ya bide burgerin önünde bi kawasaki duruyo. vişne çürüğü rengi. kimin o ya. hep orda yatıyo. ben olsam tutmam orda paso gezerim..

-sağlık
-mutluluk
-limtisiz bi kredi kartı(fatura bana gelmicekk)
euehueue zaten kredsi kartı yeterr :cherry:

Yani param olsun da, diğerlerini salla mı diyorsun... :)

Peki paran var ama sağlığın yok, meselâ sakatsın.. E motoru nasıl süreceksin.. İnce düşünmek gerek :p

Turkiyede her 2 kisiden birinin MOTOSIKLET SAHIBI OLMASINI DILERDIM!!
yAsAsIn MoToRcULuK!! :flower: :thumleft:

1-dünyada barıs ve kardeslik 2-tirafik canavarının yakalanmasını 3-)motosiklet 2505 512 ci istanbul uluslararası motosiklet fuarından satın alacagım motorum kanuni süper Supot seyhan 1000RR la Moto GP yi valentina rossi,nin torununu yenerek kazanmak bayragımızı dalgalandırıp istiklal marsımızı okutmak

1-öncelikle sağlıklı ve mutlu olmak isterim.
2-bol paralı ve zevkle çalışıceğım bir işim olsun isterim.
3-bir tanede R6 isterim.
:cat:

nezih33, uçmuşsun kardeş sen, bitmeyecek paran var neden tüm araçlardan peşin istiyon onunda anlamadım..

kemal34, hocam senin dileklerini tuttum ama 3. madde hariç.. Ne o öyle? 2505 ne güzel kardeşim? 2012 filan olsun bizde görelim :) Bu kadar bencillik olmazki :p :cherry:

Amerikayı 200 yıl geriye götürmek
Türkiyeyi 200 yıl ileriye götürmek
Sınırsız ve faizsiz limiti olan kredi kartı (pardonya kendim için bişey istemedim ...sağlık)

insanları çok kolay etkileyip kandırabileek şeytani bir ikna kabiliyeti; böylece her istediğimden her istedeiğimi alabilirim.
hertürlü çalışan bir zeka
ve bunlarla elde ettiklerimin tadını çıkarabilmem için herbekımdan güçlü ve sağlıklı bir beden

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar