kontrolsüz,korumasız bir sürücünün dehşet werenbi kazası

motosiklet sürücüsünün %100 hatalı olduğu zaten çok açık,sağa bakma sola bakma arkana bakma nereye kadar

Daha önce verilmişti.

Eeee, adam gibi kullanmazsan böyle yeri öpersin işte. Hiçte üzülmedim.Ders olsun...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ağlıcam nerdeyse yemin ediyorum benım 2. kazamın aynısı !!! şerefsiz bunlar lan şerefsiz motor görüyosun yawaşlasanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! şerefsizler yaaa arkadaşa büyük geçmiş olsun ama bende kask vardıda kurtuldum yoksa cok kotu vurdum kafayı kaldırımamı yeremi ne bıtek 1 hafta bacagım agrıdı ondada hıc ewde durmadım ayrı konu =)=)=):p:p cıkıp gezdım ınsan o halde nargıleyemı gıder kız arkadasıyla yatar dınlenır =)):p gercı kız arkadasım bıle oturtamamıstı ewde benı hehehe:p şaka bi yana çok bilinçsiz toplumuz bende oleydım 2. kazama kadar aylardan sonra duzeldıgıme ınanıyorum...

ağlıcam nerdeyse yemin ediyorum benım 2. kazamın aynısı !!! şerefsiz bunlar lan şerefsiz motor görüyosun yawaşlasanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! şerefsizler yaaa arkadaşa büyük geçmiş olsun ama bende kask vardıda kurtuldum yoksa cok kotu vurdum kafayı kaldırımamı yeremi ne bıtek 1 hafta bacagım agrıdı ondada hıc ewde durmadım ayrı konu =)=)=):p:p cıkıp gezdım ınsan o halde nargıleyemı gıder kız arkadasıyla yatar dınlenır =)):p gercı kız arkadasım bıle oturtamamıstı ewde benı hehehe:p şaka bi yana çok bilinçsiz toplumuz bende oleydım 2. kazama kadar aylardan sonra duzeldıgıme ınanıyorum...

evlat hızlı gidiyosun daha yavaş daha sakin ...!!!!!

Eveeeet bu da motorcunun özgürlüğü:p karışmayalım lütfen.:)

Özgürlük var memlekette değil mi ya?:silent:

İsteyen herkes tercihleri doğrultusunda yaşayabilir.:bounce:

Aman benden uzak olsun böyle koyun özgürlüğü.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bu kazada, diğer tüm kazalarda olduğu gibi, görevini yapmayan, polis ve devlet suçlu.
Polis neden suçlu?
Çünkü herhangi birinin bu şekilde araç kullanması kanunen suç.
Gözünün önünde işlenen suça seyirci kalan polis suçludur.

Devlet neden suçlu?
Çünkü ancak cahiller altlarındaki araçları bu kadar pervasızca ve salakça kullanabilirler.
Eğitim ve öğretim devletin görevidir. Görevini yerine getirmeyen ve bu insanların cahil kalmalarına neden olan devlet suçludur.

Ne arabada ne de motorda herhangi bir suç unsuru yok.
Cahil oldukları ve aklıbaşında insanlar olmadıkları için tabii ki altlarındaki aracı uzay aracı, caddeyi de bostan tarlası zannediyorlar.

Ülkemizde yaşayan araç sürücülerinin ezici bir çoğunluğu, nazar boncuğunun kendilerini bütün kaza ve belalardan uzak tuttuğuna inanıyorlar.

Sonuç da böyle oluyor.

o ne biçim motosiklet kullanma ya.. yola bakmadan dönmeye kalkıştı bi defa... braCH ya...
vectra da hızlıymış:( hız kontrolünün iyi yapılmadığı yazılmış yukarda, o da gercek.

3 fena şey sonucu da, buyrun, kaza işte..

[Patriote, ::biggrinn ::biggrinn]

Son düzenleme:
Eski bu biliyorum , Televizyonda izlemiştim .
Adam yaşıyor sorun yok .

Son düzenleme:
Motosiklet sürücüsü bir garip gidiyor, ne kavşaktan ana yola çıkışı düzgün, ne şerit değiştirişi, zaten kask ayna hak getire doğru diyorsunuz fakat Vectra da sağından geçmeye çalışıyor, sağdan araç geçilmez yavaşlayıp beklemesi gerekirdi, illa geçecekse de solundan geçmeliydi, hız limitine deyinmeyeceğim kimse şehir içinde 50km/s limitine uymuyor herhalde, müsaitse gidiyoruz.

İlkay (Patriote) Abinin dedikleri de işin başka bir boyutu hatta temel taşı bu gibi olayların, sonuna kadar katılıyorum. İlkay Abi noktayı koymuş yazısında aslında ama temeli zaten eğitim olan bir kazada ben sadece gözden kaçan bir detaya değinmek istedim.

Son düzenleme:
Bnhce Tamamen Motor Siklet Sürücüsü Demeye Ağzım Varmıyor O Yani Apyi Bir Arkadaşın Dediği Gibi Tamamen Suçlu.

bencede motor hatalı sonrada diyoruzki motora sayğı yok bu motora sayğı dehil egitim lazım kazasız yollar dileiyle:rendeer:

heuheuhe hebeleqübele viiuuuzttt....::stupid:: Bende böle salakça kaza yapmıştım ciüüüv::deliir::Sonra gittim 2 yarım kokoreç yedim durmadım yerimde... :p

Bide hatırladığım kadarıyla pek bişi olmamıştı bu adama.. Bi kaç sıyrıkla ucuz bi şekilde atlatmıştı..

HRC

evt bu video verildi, bence arabada hiç hata yok, adam tarlada mübarek aniden bi sola dalıyo yola çıkıyo, bide sağa dalıyım derken çott..

arabanın hızına bence laf etmeyin yerı geldıgı zaman kendım dahıl aranızda basmayanın olmadıgına ınanmıyorum %99 motorsikleti kullanan kamıl hatalı

7 de yedi motor suclu...direk şerit deeştiriyo adamsana soluna bakmadan .artı ne dikiz aynası var ne bişiii....

abicim koruma moruma boşver hersey bi yana adamın aynası yok ya benim motordaki en büyük yardımlarım hepimizin öle adamın aynası yok yaa aynasız motor olmazzzzzzzz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar