kontrolsüz,korumasız bir sürücünün dehşet werenbi kazası

heuheuhe hebeleqübele viiuuuzttt....::stupid:: Bende böle salakça kaza yapmıştım ciüüüv::deliir::Sonra gittim 2 yarım kokoreç yedim durmadım yerimde... :p

Bide hatırladığım kadarıyla pek bişi olmamıştı bu adama.. Bi kaç sıyrıkla ucuz bi şekilde atlatmıştı..

hay allak iilini versin Tequ :D
heyecandan kan şekerin de düşüvermiş, acıktım sanmışsın.. yuh.. üstüne bir ekmek yedin ha.. vıyy... sık sık kaza yapsan 90 kiloyu bulun sen:queen:
(allak korusun tabe.takerin düz bassın..)

bu ne yaa çok üzücü bir görüntü korumasız yola çıkmamamız lazım 200 mtlik yol olsa bile:pr:

çok fena gerçekten de..
bir anlık dalgınlık ve dikkatsizliğin bedeli çok ağır olabiliyor; üstelik de korumanız yoksa.

hay allak iilini versin Tequ :D
heyecandan kan şekerin de düşüvermiş, acıktım sanmışsın.. yuh.. üstüne bir ekmek yedin ha.. vıyy... sık sık kaza yapsan 90 kiloyu bulun sen:queen:
(allak korusun tabe.takerin düz bassın..)

bulmadığımı kim söledi sana :p O diil diyet yaptığım zamar motora binmiyorum zaten :p

adam yola çıkışta zaten faullü çıktı. tesadüfen yakında araç yoktu. yolun en sağına geçip oradan en sola hem de hiç arkaya bakmadan çıkış yaparsan olacağı budur. 2 tekeri çevirmedeyi öğrenmeden önce kuralları öğreneceksin. bu krallar içinde tabiiki korumaları giymek te var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar