Kontrol Etmeden Çıkmayın

Bu sabah işe giderken avcılardan küçükçekmece arasında ki düzlükte en sağdan ilerlerken bir yamaha XT 660 X muhtemelen 2008 model falandı galiba öğrenci bir kardeşimiz iki arabanın arasından kontrol etmeden önüme çıktı ve ne olduysa o an oldu bende ve motorumda herhangi bir sorun yaşanmadı ki ne mutlu bana ..motoru kontrol ettim hemen arkadaşa doğru ilerledim olay olmadan önce bir motorcu arkadaşımız sağolsun kaza öncesi arkamdan geliyordu o da durmuş arkadaşa yardım ediyor tabi ben arkadaş düştümü arabaların arasındamı sıkıştı ne oldu göremedim galiba düştü üstü falan hep sürtünme izleri içim gitti ,motorunda aynası herhalde yan yola fırladı grenajlarda ve egzosta çirkin bir görüntü oluşturan çizikler mevcuttu ki motorumda tek bir çizik yoktu nasıl çarptımda bu hale geldik o da ayrı bir mesele . daha sonra abi öğrenciyim okula yetişmem gerekiyor dedi bende de sıkıntı yoktu tokalaştık ve yolumuza devam ettik..

Dikkat edelim beyler ve bayanlar özellikle İstanbul'un sabah ve akşam trafiğinde yetişmeniz gereken bir yer varsa ve hızlı gitmeniz gerekiyorsa kontrolü elden bırakmayın...

Çok geçmiş olsun. O olay sabah aklıma geldi bende oyle kontrol süz cıktım bir ara dedim ben kaza yaparsam burda motorcu ile carpışırım. Senin başına gelmiş çok çok gecmiş olsun sende birsey olmaması sevindirici. Arkadaştada görünmeyen hazar yoktur inşallah.

geçmiş olsun.

siz bariyerle sağ şeritteki araç arasında seyrederken solunuzdan mı, yanyoldan mı çıktı yamaha?

Benim anladığım sağdan Emniyet şeridinden giderken aralardan yine xt660x emniyet şeridine girmiş sanırım.

anladığım kadarıyla chronix araçların sağından paralel bir şekilde ilerlerken, önüne xt600 çıkmış ve birbirlerini sıyırmışlar.

geçmiş olsun. :rendeer:

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
xt si olup niye yoldan giderki bu adamlar. Şaka bi yana geçmis olsun daha beterini görmeyesin.

Mersin İl Temsilcisi
geçmiş olsun kardeşim, Allah büyüğünden saklasın...

kötü birşey olduğu belli, o yüzden geçmiş olsun ama yazımlardan hiçbirşey anlamıyorum. ya son zamanlarda bu tarz başlıklar arttı yada benim beyine az oksijen gidiyor:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar