konser fiyaskosu ve resimler

Ben işim nedeniyle hem yalova motofest hemde bu konsere gelemeyeceğimi Semih'e söylemiştim..

Keşke gelebilseydim... :(

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ultraukala

anlamammı anladım tabi kaçmaz benden bilirsin :queen: neyi anlicaktım :) şaka biyanada gelebilseydiniz keşke :(

alper_tim

ne olur dürüst yurdum insanı olsanda kamuoyuna açıklasan bidahaki organizasyna tonla adam yığarız başarabilirsek :queen: kelin merhemi olsa başına sürermiş::pokey:: :queen: anlayan anladı

lütfen yanar döder olmayalım orda gece kalmadınız ben sizi saat 6 dan sonra hic gormedim isteseydiniz yetişirdiniz kıvırmayalım :queen::queen:

Yaavv sayın Silah 1:p Gazzlamayınız çok yakıyooo:p
Eve geç geldik, yolda yemek yedik, gezdik, biraz da ertesi gün nöbet olduğundan gece 11 gibi gidebileceğimiz halde gitmemeyi tercih ettik:pale: uykumuz vardı yaavv:pale:

Super Moderator
Yaavv sayın Silah 1:p Gazzlamayınız çok yakıyooo:p
Eve geç geldik, yolda yemek yedik, gezdik, biraz da ertesi gün nöbet olduğundan gece 11 gibi gidebileceğimiz halde gitmemeyi tercih ettik:pale: uykumuz vardı yaavv:pale:

acısını çıkartıcaz abi siz merak etmeyin::winkwink::winkwink::pokey::::winkwink::winkwink::151::

ben kadir

kan çıkacak üleeaaan kaannnn

ertech baba sisin dükkanı bombalıycam öyle güne mesaimi konur yav !!!

muzaffer abi ve eylem abla için zatençok hain planlarım... orasını karıştırmıyorumbileheleki denizciforesight varya bitti o bitti şarköydeki sadece fren balatasını yakmaklada kalmicam hahaha

Son düzenleme:
Super Moderator
lütfen msnden baskı yapmayalım arkadaşlar
ben bi ara açıklıyacağım ne öneri yaptığımı
ama burdan yapmıcam bir buluşma ayarlarım oraya gelenlere sölerim öneriyi:mrgreen:

walla ben kendi adıma eğlendim o akşam, semihin sahnede çalarken olmasada bi anlığına gördük. sanırım malzeme taşımıştı ama olsun :wiinkk:
Murat abiyi tanımış oldum, Alper ile tanışmıştık zaten muhabbet iyiydi tabii ki mt muhabbeti kurtardı gene geceyi...

bizim arkadaş sahneye 12 pedalla :queen: çıkınca ekipmanını taşımasına yardım etmek zorunda kaldık :queen:

alper bey bizde hertürlü baskı var sadece emesende değil burdan özelmesajlada yaparım

bu sözünüze bi açıklama getirene kadar peşinizdeyim kamuoyunu {şuda nası yazılır bilmem ama} kandırmazssınız yanıltamassınız!!!!

Yaav tamam yaavv:pale:
bir horkanisasyon yapalım da affettirelim kendimisi:p
Ben saz çalarım, Semih de arkadan bomm-bom-boom geçer:p

Alper-tim argadaaşşş,
Senin cezanı kulaama damlatırım olm ben şifa niyetine :queen::queen:

yav musaffer abi öğretemedim metalgold değil metalgod :queen:

ayrıca bensiz horkestra kurulmaz demeniz sizi affettirmez :queen:

metalgod: müzikte önemli bir yere sahip olmuş yada hala olurluğunu sürdüren {yada benim gibi olacak olan} efsaneleşmiş isimlere verilen sıfat.

Son düzenleme:
metalgold da fena değildi yaavv:pale:
sen çalmaya devam et ben metalgod da derim sana:p:p
(saz ile zor oluyo metal çalmak ama, senin için cazırdattırırım:p)

Oooo konu ilerlemişte ,gelemeyen diğer dostlardan tık yok :pale:

metalgodşimdi sahnede izleyemediğime hayıflandım -erken kalkmışız-tez zamanda bunu çözelim :wiinkk:

muzaffer abim
senin saza elektrik verelim senin saçlarda rockçı olur hem:mrgreen:
tam cazırdarsınız:queen:

yaavv olm,
Elektrink falan derkene, sakın canıma kastediyor olmayasıız:pale: Ben size yımışak yımışak bir türkü çalarım Vefa üzerine, alayınız erir de affedersiniz bizleri:mrgreen:

Super Moderator
yaavv olm,
Elektrink falan derkene, sakın canıma kastediyor olmayasıız:pale: Ben size yımışak yımışak bir türkü çalarım Vefa üzerine, alayınız erir de affedersiniz bizleri:mrgreen:

anaaa wallada söz virdi billada söz virdi
bize yanık yanık türkü sölicek
sora utandım felan annamayız ona göre söz verildi bi kere:queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar