Super Moderator
- Konu Yazar
evet arkadaşlar cumartesi akşamı konser vardı metalgod arkadaşımızın düzenlediği
ilk fiyasko semih arkadaşımızın grubunda davul çalan arkadaş ilk yan çizen oldu
kolu ve beli ağrıyomuş ve çıkmayacağını söyledi :farao:
bunun üzerine semih arkadaşımız sahne alamayacağını açıkladı sorun değil dert etme diye teselli etmeye çalıştım
ardından benim motorumun cuma günü servise girmesi neticesi motorsuz kalmamdan dolayı semih arkadaşımız motorunu bana verdi:rendeer:
ve bende dolmabahçede buluşmaya gelecek arkadaşları almaya gittim 19:00 dan 19:55 e kadar sadece 2 kişi geldi bunlardan ilk gelen sPORTSoFFICER sorada MuratDiksöz abim oldular muhabbet ederek çıkış saatine kadar bekledik ve başka kimse gelmedi:farao:
sora semih kardeşimizin yanına gittik bizi gördüğünde şok geçirdi inanamadı yaklaşık yarım saatte mekanın önünde bekledik gelen olur diye ama kimsecikler gelmedi:farao:
şimdide gelicek listesini yazıyorum aşşağıya gelicez deyipte gelmeyenler listesi:farao:
katılım listesi
1. metalgod(bizi salsanatın kapısında bekliyordu ve bizi görünce şok geçirdi 3kişi)
2. alper_tim(orda olmam gerekiyordu zaten)
3. pg13(uygun olursam gelcem demişti gelemedi)
4. muratdiksöz(söz verdiği gibi ordaydı)
5. ertech(gelmedi:farao
6. shamly +(gelmedi:farao
7. suspect(gelemiyeceğini önceden bildirmişti)
8. gulumseee(gelmedi:farao
9.sportsofficer(söz verdiği gibi ordaydı)
10.denizcimuzaffer + denizcieylem(gelmedi:farao
11.novarix(gelmedi:farao
12.unumoq +1(gelmedi:farao
13.fener1907(gelmedi:farao
14.gümüş600f (gelmedi:farao
15.
16.
gelemeyenlerin mazeretleri bekliyoruz bu foruma :bounce:
ayrıca sizler için bi kaç kare bişiler çekmeye çalıştım
murat abi ve uğurtan acaba bizimkilerin motorlarımı diye bakarken
ilk fiyasko semih arkadaşımızın grubunda davul çalan arkadaş ilk yan çizen oldu
kolu ve beli ağrıyomuş ve çıkmayacağını söyledi :farao:
bunun üzerine semih arkadaşımız sahne alamayacağını açıkladı sorun değil dert etme diye teselli etmeye çalıştım
ardından benim motorumun cuma günü servise girmesi neticesi motorsuz kalmamdan dolayı semih arkadaşımız motorunu bana verdi:rendeer:
ve bende dolmabahçede buluşmaya gelecek arkadaşları almaya gittim 19:00 dan 19:55 e kadar sadece 2 kişi geldi bunlardan ilk gelen sPORTSoFFICER sorada MuratDiksöz abim oldular muhabbet ederek çıkış saatine kadar bekledik ve başka kimse gelmedi:farao:
sora semih kardeşimizin yanına gittik bizi gördüğünde şok geçirdi inanamadı yaklaşık yarım saatte mekanın önünde bekledik gelen olur diye ama kimsecikler gelmedi:farao:
şimdide gelicek listesini yazıyorum aşşağıya gelicez deyipte gelmeyenler listesi:farao:
katılım listesi
1. metalgod(bizi salsanatın kapısında bekliyordu ve bizi görünce şok geçirdi 3kişi)
2. alper_tim(orda olmam gerekiyordu zaten)
3. pg13(uygun olursam gelcem demişti gelemedi)
4. muratdiksöz(söz verdiği gibi ordaydı)
5. ertech(gelmedi:farao
6. shamly +(gelmedi:farao
7. suspect(gelemiyeceğini önceden bildirmişti)
8. gulumseee(gelmedi:farao
9.sportsofficer(söz verdiği gibi ordaydı)
10.denizcimuzaffer + denizcieylem(gelmedi:farao
11.novarix(gelmedi:farao
12.unumoq +1(gelmedi:farao
13.fener1907(gelmedi:farao
14.gümüş600f (gelmedi:farao
15.
16.
gelemeyenlerin mazeretleri bekliyoruz bu foruma :bounce:
ayrıca sizler için bi kaç kare bişiler çekmeye çalıştım
murat abi ve uğurtan acaba bizimkilerin motorlarımı diye bakarken
Son düzenleme: