konser fiyaskosu ve resimler

Super Moderator
evet arkadaşlar cumartesi akşamı konser vardı metalgod arkadaşımızın düzenlediği
ilk fiyasko semih arkadaşımızın grubunda davul çalan arkadaş ilk yan çizen oldu
kolu ve beli ağrıyomuş ve çıkmayacağını söyledi :farao:
bunun üzerine semih arkadaşımız sahne alamayacağını açıkladı sorun değil dert etme diye teselli etmeye çalıştım
ardından benim motorumun cuma günü servise girmesi neticesi motorsuz kalmamdan dolayı semih arkadaşımız motorunu bana verdi:rendeer:
ve bende dolmabahçede buluşmaya gelecek arkadaşları almaya gittim 19:00 dan 19:55 e kadar sadece 2 kişi geldi bunlardan ilk gelen sPORTSoFFICER sorada MuratDiksöz abim oldular muhabbet ederek çıkış saatine kadar bekledik ve başka kimse gelmedi:farao:
sora semih kardeşimizin yanına gittik bizi gördüğünde şok geçirdi inanamadı yaklaşık yarım saatte mekanın önünde bekledik gelen olur diye ama kimsecikler gelmedi:farao:
şimdide gelicek listesini yazıyorum aşşağıya gelicez deyipte gelmeyenler listesi:farao:

katılım listesi
1. metalgod(bizi salsanatın kapısında bekliyordu ve bizi görünce şok geçirdi 3kişi)
2. alper_tim(orda olmam gerekiyordu zaten)
3. pg13(uygun olursam gelcem demişti gelemedi)
4. muratdiksöz(söz verdiği gibi ordaydı)
5. ertech(gelmedi:farao:)
6. shamly +(gelmedi:farao:)
7. suspect(gelemiyeceğini önceden bildirmişti)
8. gulumseee(gelmedi:farao:)
9.sportsofficer(söz verdiği gibi ordaydı)
10.denizcimuzaffer + denizcieylem(gelmedi:farao:)
11.novarix(gelmedi:farao:)
12.unumoq +1(gelmedi:farao:)
13.fener1907(gelmedi:farao:)
14.gümüş600f (gelmedi:farao:)
15.
16.
gelemeyenlerin mazeretleri bekliyoruz bu foruma :bounce:

ayrıca sizler için bi kaç kare bişiler çekmeye çalıştım

grnt000vd4.jpg

grnt002an7.jpg

grnt003qs7.jpg

grnt004rh3.jpg

grnt005dy9.jpg

grnt006uv1.jpg

grnt007jw0.jpg

grnt011on3.jpg

grnt012qd8.jpg

murat abi ve uğurtan acaba bizimkilerin motorlarımı diye bakarken
grnt013jd0.jpg

Son düzenleme:
Sevgili Metalgold ve Alper-Tim,

Bizler denizcieylem ve bendeniz Yalova'ya şenliğe katılmaya karar verdik. Denizcieylem in nöbeti cuma dan belli olabildi ve pazar günü çalışacaktı. O yüzden çok istesek de Yalova dönüşü uğrayamadık. Özür diliyoruz:rendeer::rendeer:

Katılımcı listesinde adı var ne bileyim :mrgreen: Yanına not yaz o zaman gelmeyenlere :p

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Sevgili Metalgold ve Alper-Tim,

Bizler denizcieylem ve bendeniz Yalova'ya şenliğe katılmaya karar verdik. Denizcieylem in nöbeti cuma dan belli olabildi ve pazar günü çalışacaktı. O yüzden çok istesek de Yalova dönüşü uğrayamadık. Özür diliyoruz:rendeer::rendeer:

lütfen yanar döder olmayalım orda gece kalmadınız ben sizi saat 6 dan sonra hic gormedim isteseydiniz yetişirdiniz kıvırmayalım :queen::queen:

Tamam şimdi oldu, hadi bakimmmmmmmmm sayın mazeretleriniziiiiiiiii :mrgreen: :p

Gaziantep İl Temsilcisi
gülümseee nin fotosunu istiyorum, kendisini merak ediyorum :)

Katılımcı listesinde adı var ne bileyim :mrgreen: Yanına not yaz o zaman gelmeyenlere :p

Tamam şimdi oldu, hadi bakimmmmmmmmm sayın mazeretleriniziiiiiiiii :mrgreen: :p

mutlaka bir nedeni vardir tubiş gülumseee nın (sibel in) sonuçda çalişan ve yogun olan bir arkadaş malum istanbul,gaziantep arasında gidip geliyor işlerinin yogunlugundan Gaziantep mt nın falıyetlerıne bile katılamıyor arkadaş gelmek için söz vermişse mutlaka muhım bir nedenı vardır ayrıca o kadar kişi arasından neden gülumseee nın adını ön plana cıkardın anlamiş degilim gülumse sevdımız saydıgımız bir arkadaşimizdir yalındada fotosunu görursun zaten.......

bu arada biz senıde seviyoruz sayıyoruz tubiş....:rendeer::rendeer::rendeer:

Dert etmeyin organizasyonda hata olmuş gibime geldi...

Başka bir programla çakışma var çunku...

metalgod(Semih)teşekkürler

Evet arkadaşlar ne kadar fiyasko siz karar verin
cumartesi günü hem iyi hemde kötü geçti
-iyi yanı Semih arkadaşımızın bizi VİP konumunda karşılaması ,içeri girmemiz ,iyi bir yerde konuşlanmamız ve ilgisini eksik etmemesi 4x4 lüktü ki ortamda güzeldi.(tv çekimide vardı)ses duvarını aştık.

-kötü yanına gelince son ana dek iletişim kurduğumuz dostların katılamamasıydı "katılmamasıydı demiyorum" alper-tim'in dediği gibi Dolmabahçe'de uzunca bekledik dahası Beşiktaş maçı öncesi ,MT tshirtü siyahbeyaz olunca önden Beşiktaşlı görünümde(ki öyleyim) zaman geçti tabiiki gözümüz her geçen motordaydı.:pale:
Ardından 2. beklememiz Galatasaray lisesi önünde belki katılan olur beklentisiyleydi,:salut: arkadaşlardan ses çıkmayınca başka bahara dedik:)Hatta giriş ,park yeri,ilk içki yeterli değil bir sonrakinde 1 depo benzinde olsun öneriside yapıldı:wiinkk:Yinede MT 3 kişide olsa temsil edilmiştir.

Gelemeyen arkadaşların gerekçeleri bekliyoruz,diğer etkinliğe katılan arkadaşlara diyecek sözümüz yok,sağlıcakla

ben gelicem dememiştim zati. hem benimle dalga da geçmişti birileri:) ama gelemediğime üzüldüm o ayrı..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
eyw arkadaşlar :) abiler aplalar :) sağlık olsun :p ama acısını fena çıkaracam :)

konserin organizasyonu tamamen bana aitti... çakışma ise ben bu foruma başlığı açtıktan 1 hafta sonra belli oldu....

sahneye kendi grubumla çıkamadım bi yana mt gelmedi o öbür biyana halbuki kendi samimi arkadaşlarıma bilet parası ödettirdim mt yede kıyak geçip beleş bilet vericem dedim durum öyle olunca millet gece kalitesiz olduğunu düşündü sanırım ama gelmeyenler çok şey kaçırdı erken kalkanlarda öyle gecenin sonunda orthelia grubundan bülent hoca saolsun sahneye davetti onlarla çaldık biraz... ortheliada coşturduda çoşturdu milleti.... salonda kalanları zor attık dışarı...

kaçıranlar dream tv power turkve ntvden konser görüntülerini seyredebilirler röportajımızıda :) tarih ve saatini net bende bilmiyorum bir iki gün içinde çekimleri yapan yönetmen arkdaş iletecek bana

aper-tim sPORTSoFFICER muratdiksöze çok teşekkürler

...Hatta giriş ,park yeri,ilk içki yeterli değil bir sonrakinde 1 depo benzinde olsun öneriside yapıldı...

alper on anki şaşkınlık yaptığı extra bi öneri daha var onuda açıklayamiyacam burda :queen: kendisi açıklar artıkın

semih'çim çalmadıysan gelemememe üzülmedim.Çok istiyordum seni dinlemeyi artık başka sefere.Haberini bekliyorum TV programı için sakın unutma...

motorum yok mesafe çok bi işyerinde çalşıyokm sabah 9 da orda olmam gerenk ve geçenlerde bel ağrısı yüzünden 1 hafta izin aldım patron biddaha izin alamassın dedi daha sayayimmi mazaret:mrgreen:

çaldım çaldım yukarda dedimya orthelia sayesinde çaldım en son

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar