kompresore birakinca egzoz patliyo

motoru ilk aldigimda cok yakiyodu hava filitresi les gibiydi temizledim, bujisini soktum temizledim, yakit dustu ama gaza asilip kompresore birakinca egzoz tufek gibi patliyo alev atiyo. hava ayarini 2 tur orjinaline gore ayarladim yine atiyodu bende 2, 5 tur actim kesti fakat sabah ise gelirken yine atmaya basladi sizce sorunum nedendir yardimci olur musunuz ? bu arada motorum modenas kriss 1 cub

Motosikleti
Hero X Pulse 200
zengin karışım, hava ayarını ustaya yaptırmalısın

motorcuma goturdum hava ayarini 1, 5 tur yap dedi patlatmayida yakitin pisse yapar dedi fakat daha fazla yakmaya basladi depoyu fulledim 30 km de ceyrek depo kaldi neredeyse

motorcuma goturdum hava ayarini 1, 5 tur yap dedi patlatmayida yakitin pisse yapar dedi fakat daha fazla yakmaya basladi depoyu fulledim 30 km de ceyrek depo kaldi neredeyse

fazla yakmaya başladı da sorunun düzeldi mi ? Hava ayarından da yapar bujiden de yapar. Aslında karbüratörünü herkese elletme kendi ayarını kendin yap. 1.5 tur yine iyi açmış.

Zengin karışım patlamaz siyah duman atar, fakir karışım patlar ya fazla havadan yada karbüratör ayarı

hava filtresini söküp dene, kawasaki klr de aynı sorun vardı.
hava filtresini değiştirince cözüldü. sök filitresiz bi dene.

Motosikleti
Suzuki GSX-S 1000 F ...S..... CGSUKİ 250 MELEZ KROSS
benim motor da gazı bırakınca patlatıyor ama orjinal eksoz değil...
IXIL eksoz var böyle küçücük minicik birşey... susturucuya dair hiç birşey yok... :pl:

Sti

Herkes patlatmaya calisiyo,sizde patlamayi engellemeye calisiyosunuz :D fena patliyor yav bencede sorunu bulup halledin,karisimdan kaynaklaniyo olabilir,arkadaslarda yazmis,

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar