Kompresör hakkında yardımınıza ihtiyacım var :(

Mersin İl Temsilcisi
Hem öğrenciyim diyorsun, hem maddi durumum kısıtlı diyorsun , en son alınabilecek bir aleti almaya çalışıyorsun....Önce şunu düşün ..Vereceğin para , yapmak istediğin işi karşılayacakmı.Verdiğin para o işe değecekmi ?
Sen şu yapmak istediğin işi tam bir anlat , paran boşa gitmesin . Sana yardımcı olmaya çalışayım...

ABİCİM, ARKADAŞIN CANI SIKILMIŞ, BİR DE GARAJI VAR. öğrenci olunca ders filan da boşa vakit harcaması olduğundan düşünmüş, taşınmış ve demiş ki 1 motorum var, arada bir orasını burasını kurcalayım, boyayıp durayım, sanayideki ustalar bu işi bilmiyor haaa birde gelecek sene(!) mutlaka ama mutlaka araba alayım ve arabanın lastiği otoyolda dahi patlasa eve kadar gidip o kompresörü bir koşu alıp gelivereyim lastiği değiştirivereyim ve pek çok şey yapabileyim, NASA ve TÜBİTAK danışmanlığı yapayım ama bunun için birinci şart 150 tl lik bir kompresör alayım... eğer ki 180 tl olursa bunu da verebirim...

diyor kanımca :bounce:

ama demiyor ki, lan ben bu motora daha ne kadar binerim, ailemin maddi durumu iyi olsa 20-30 tl ile uğraşmazdım, ben babama bir sorayım , bu ay kirayı vermiş mi? elektrik su olayları ne alemde, anneme/babama hoş bir hediye alayım, olmadı motorun lastikleri ölmüş, kış geldi yakacak parasına yardımcı olayım da babam nefes alsın.... yok, kompresör alınca her şey feraha kavuşacak....

:pr::pr::pr:

Son düzenleme:
Motosikleti
Aprilia Caponord 1200 add
dostum lastikçi arkadaşımıza geçen sene dükkan açarken araştırmıştık ve 500bar basınçlık bir kompresör aldık. ancak o bu makinayı sadece sökme takma değil lastiği janttan ayıran makinalar içinde kullanıyor ama senin bahsettiğin 8 bar basınç kesinlikle yetmez bu iş için. ancak hatırladığım kadarı ile sökme işlemini yapan tabancanın altında 25\200bar diye bir ibare vardı bu tabancanın çalışma basıncı buradan hareketle 8 barlık bir kompresörün olsa bile lastiği sökmek için uygun tabanca bulamayabilirsin.

arakdaşlar bu gün lastikçi arakdaşımızın dükkanına gittim ve kopresörü inceledim kopresör 500bar değil 500lt hacimli imiş. bu hatam için özür. ancak kullandığı tabancanın altındakini doğru hatırlamışım 25\250bar yazıyor o kısmı bende anlamadım, kompresör ise 18 bar basınç üretiyor çift silindirli.

ABİCİM, ARKADAŞIN CANI SIKILMIŞ, BİR DE GARAJI VAR. öğrenci olunca ders filan da boşa vakit harcaması olduğundan düşünmüş, taşınmış ve demiş ki 1 motorum var, arada bir orasını burasını kurcalayım, boyayıp durayım, sanayideki ustalar bu işi bilmiyor haaa birde gelecek sene(!) mutlaka ama mutlaka araba alayım ve arabanın lastiği otoyolda dahi patlasa eve kadar gidip o kompresörü bir koşu alıp gelivereyim lastiği değiştirivereyim ve pek çok şey yapabileyim, NASA ve TÜBİTAK danışmanlığı yapayım ama bunun için birinci şart 150 tl lik bir kompresör alayım... eğer ki 180 tl olursa bunu da verebirim...

diyor kanımca :bounce:

ama demiyor ki, lan ben bu motora daha ne kadar binerim, ailemin maddi durumu iyi olsa 20-30 tl ile uğraşmazdım, ben babama bir sorayım , bu ay kirayı vermiş mi? elektrik su olayları ne alemde, anneme/babama hoş bir hediye alayım, olmadı motorun lastikleri ölmüş, kış geldi yakacak parasına yardımcı olayım da babam nefes alsın.... yok, kompresör alınca her şey feraha kavuşacak....

:pr::pr::pr:

Yazının 2,3 kelimesini okudum senin gibi birine yorum bile yapmak istemedim.
İnsanların yaşantısını bilmeden konuşamazsın. Bu kadar diyorum. Ailemle aramda olan ilişkileri bilmeden konuşamazsın.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:10 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:06 ----------

Ahmet abi alıpta pişman olmayacağım bir kompresör bakmak istedim. Bir marka buldum onun 50 litreliğini alacağım taksitle falan.. Teşekkür ederim.

Son düzenleme:
evet iyi bir seçim hayırlı olsun alırsan işini görür ben kendime büyüktüpü bozup12kg lık aygaz yanına buzdolabı motoru koydum evde ufaktan işimi görüyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar