komik kazalar

Pazar günü ehliyet kursunda tanıştığım çok sıcakkanlı, çok cici bir bayan arkadaşımızdan yol hikayeleri dinledim.. çok güldüm sizinle de paylaşayım. İsmi “ G “ olan bu arkadaşımız ilk kazasını anlatıyor.
Motoruyla viraja giriyor. Virajın çıkışına gelmeden bir ayakkabı mağazası... vitrinde % 20 % 30 indirim yazısı. Vitrinde güzel ayakkabılar.. Bayan olunca vitrinlerin dayanılmaz cazibesi ve çekim kuvvetiyle doğru mağazaya yönelip vitrinden içeriye giriyor. Herkes şaşkın. Toparlanıp kalkıyor. Kaksını çıkarıp gülerek merhaba diyor. Sonrada ayakkabılarda baya güzelmiş kaça bunlar diye ekliyor. Bu tavır karşısında kimse kızamıyor bile. Konuşulup anlaşılıyor ve dükkan sahibi arkadaşı yolcu ederken yine bekleriz ama lütfen kapıdan girin ve mümkünse motor dışarıda kalsın..

Başka bir hikayesi daha var. Kaldırıma yanaşıp park edecek önünde de son model siyah bir 4x4 . arkadaşımız motordan iniyor o sırada 4x4 den inen yakışıklı centilmen size yardımcı olayım diyor. ( eh motorcu bayan olunca ) Gerek yok demesine fırsat bile bulamadan adam gidonu yakalıyor. motor çalışır vaziyette ve vatandaşın kaz kolunu tutup asılmasıyla şahlanan motor 4x4 ün tepesine biniyor. Sonuç şahlanan motor, gülme krizinde bir motorcu, yandım diye bağıran centilmen bir şoför aldığı darbeyle façası bozulan 4x4.

Ehliyet sınavında yaptıklarını yazmıcamı söyledim ama galiba yazıcam. Oradada sayesinde hep beraber koptuk.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Harbi Komikmiş :mrgreen:

Benim Bayanlar Gibi Vitrinlerden Etkilenme Huyum Yoktur :p :)

İyikimde Yok Bak İşte Gelişine Balıklama Dalınıomuş Böle :mrgreen:

Paylaşım İçin Teşekkürlerr :cat: :)

:queen: :queen: :queen:

Ya arkadaşım davet etsene onu sitemize, tam buraya göre bir vaka ha :mrgreen:

Demek motorla ayakkabı mağazasına girmiş öyle mi :queen:

puhahaha @muvattali ağbi hemide tam poli klinik bir vaakaa :queen::queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar