komik ama bir o kadar da düşündürücü motorcu capsi

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
Resimdeki Sym Wolf sahibi kimse, TR'de Kawasaki sahibi olup canını alana kadar binecek "taştaşlı" bir abiye benziyor. Belki bir gün Honda fanboyları da feyz alır. İşte o zaman capslerde "Hondam var eğueğueğue" diye dans eden karakterler yerine "ne yol yaptım be" diyen karakterler görebiliriz. 😁
Unutmayalım ki, sahip olduğunuz taşıt bir statü göstergesi değildir.

Ne yani , Helgacigimin su güzel kalcalari statü sembolü degilmi ???

506055884_10162939709918624_563503100466394987_n.jpg

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

o kadar yaşlı ki gif göndermeyi bile beceremiyor fotoğraf ekler gibi linki ekleyecen
Forumdaki bütün yaslilar öpsün seni emi...

demek bu bmwcilerle tum dunyada dalga konusu sffgghfh

ktm nin ilk koşe basında gozukmesi :(

Iyi bari , birde es bulup ciftlestir de yavrularindan alirsin :cool:
abi neden bu kadar sertsin ya.

ortamı yumusatmaya calışıyorum farkındaysan!

Ktm pişmanlıktır. Fabrika bir arkadaşın duke 250 motoru var. 1,2 l,tre yağ alan motor 500 ml yağ yakmış. Servis kabul etmeyip yeniden yağ doldurup takip edelim dedi. Motorun geçmişini çok iyi biliyorum. Yetkili servis bakımlı bir motor ve arkadaş gözü gibi bakıyor. Sonuç ortada. Bmw alırım. KTM almam.

burak25 ayrıldımı yav 😔
efendi çocuktu üzüldüm..

Muzo bu nedir yav hakkatten işsizmisin olm sen tarladaki yabani otları ayıkla bak pederden fırça yiyecen yine 😅

ayrıldı galiba, tanışan sizsiniz sizin bilmeniz lazım :)

bu nedir mi ?

bu bir eleştiri nikicim. sacma sapan klişe ve kişisel tatminlerin üzerinden silindir gibi gecmek istediğim bir eser :d

ha neden şimdi diye soracaksan eğer, baktım bunlar eğlence arıyor, kıpraşıp duruyorlar.. ben de eğleneyim dedim, tabi benim çalışmalarım derinnliklidir :cool:

tabi forumda bunu anlayacak kişi sayısı az olduğundan tepki cekebiliyor, sorun değil ama..geniş kitlelere ulaşmak gibi bir amacım yok :d

ne otu ya niki, kış geldi ot mu kaldı.çıkan otlar da bizim kuzular yiyecek :d

ayrıldı galiba, tanışan sizsiniz sizin bilmeniz lazım :)

bu nedir mi ?

bu bir eleştiri nikicim. sacma sapan klişe ve kişisel tatminlerin üzerinden silindir gibi gecmek istediğim bir ESER.....
hay senin eserine tüküreyim 😂
olm iyiki güzel sanatlara falan göndermediler seni hocalara saç baş yoldururdun ha 🙄

burakr25 le köfte turunda tanıştık aynı semtte otuyormuşuz beraber döndük de çocuğun velisi değilim yav nerden bileyim 🤔

hay senin eserine tüküreyim 😂
olm iyiki güzel sanatlara falan göndermediler seni hocalara saç baş yoldururdun ha 🙄

burakr25 le köfte turunda tanıştık aynı semtte otuyormuşuz beraber döndük de çocuğun velisi değilim yav nerden bileyim 🤔

ya bırak, istesen cocuga şak diye ulaşırsın. telefonu yoksa sende, telefonu olanları tanıyosun durumu oğrebilirsin :d
burak25 i kaybetmiş olabiliriz ama sampsonte de gidici gibi. adamın çok uzerine gidiyolar. yazık, cok yazık bu forum neden boyle

ya bırak, istesen cocuga şak diye ulaşırsın. telefonu yoksa sende, telefonu olanları tanıyosun durumu oğrebilirsin :d
burak25 i kaybetmiş olabiliriz ama sampsonte de gidici gibi. adamın çok uzerine gidiyolar. yazık, cok yazık bu forum neden boyle
yahu şurda hakarete varmadan iletişim kurmayı beceremiyormuyuz nedir ?

bak seninle yok GS di vay Africaydı diye atışıyoruz yıllardır , iki demir parçası yüzünden kalp kırmaya hakaret etmeye ne gerek var , tatlı tatlı laf sokup sınırı aşmıyoruz işte ama senden daha estetik eserler bekliyorum Muzocum öptüm byee 😂

Motosikleti
Honda Forza 250 / Triumph Street Triple 765 RS
Ne yani , Helgacigimin su güzel kalcalari statü sembolü degilmi ???

506055884_10162939709918624_563503100466394987_n.jpg

Forumdaki bütün yaslilar öpsün seni emi...

Abi öyle pat diye atmak olmuyor. Elimiz ayağımıza dolandı. 😁 Kısmetse bu yaz kiralık aşk olarak dolomitlerde kaçamak yapacağım ya K1600 ya da S1000XR hangisi denk gelirse bakalım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar