- Motosikleti
- Aprilia Tuareg 660
o kadar yaşlı ki gif göndermeyi bile beceremiyor fotoğraf ekler gibi linki ekleyecenalkışlar sana dostum
ulan yemınle super forum.
o kadar yaşlı ki gif göndermeyi bile beceremiyor fotoğraf ekler gibi linki ekleyecenalkışlar sana dostum
ulan yemınle super forum.
o kadar yaşlı ki gif göndermeyi bile beceremiyor fotoğraf ekler gibi linki ekleyecen
Resimdeki Sym Wolf sahibi kimse, TR'de Kawasaki sahibi olup canını alana kadar binecek "taştaşlı" bir abiye benziyor. Belki bir gün Honda fanboyları da feyz alır. İşte o zaman capslerde "Hondam var eğueğueğue" diye dans eden karakterler yerine "ne yol yaptım be" diyen karakterler görebiliriz.
Unutmayalım ki, sahip olduğunuz taşıt bir statü göstergesi değildir.
Forumdaki bütün yaslilar öpsün seni emi...o kadar yaşlı ki gif göndermeyi bile beceremiyor fotoğraf ekler gibi linki ekleyecen
Forumdaki bütün yaslilar öpsün seni emi...
Iyi bari , birde es bulup ciftlestir de yavrularindan alirsinsampsonte burak25 in ayrılışını kaldıramadı.
ustune fazla gitmeyip alttan alalım lutfen.
bunlar egzotik türler. sayıları cok azaldı. sampsonteyi de kaybetmeylim. hatta onu kazanalım derim![]()
demek bu bmwcilerle tum dunyada dalga konusu sffgghfh
Sonda triumph'a o hareketi yapmayaydı iyiydi bee.......
abi neden bu kadar sertsin ya.Iyi bari , birde es bulup ciftlestir de yavrularindan alirsin![]()
abi neden bu kadar sertsin ya.
ortamı yumusatmaya calışıyorum farkındaysan.
burak25 ayrıldımı yavsampsonte burak25 in ayrılışını kaldıramadı.
abi marş alamadı. Bujilerde sorun var heralde
burak25 ayrıldımı yav
efendi çocuktu üzüldüm..
Muzo bu nedir yav hakkatten işsizmisin olm sen tarladaki yabani otları ayıkla bak pederden fırça yiyecen yine![]()
hay senin eserine tüküreyimayrıldı galiba, tanışan sizsiniz sizin bilmeniz lazım
bu nedir mi ?
bu bir eleştiri nikicim. sacma sapan klişe ve kişisel tatminlerin üzerinden silindir gibi gecmek istediğim bir ESER.....
hay senin eserine tüküreyim
olm iyiki güzel sanatlara falan göndermediler seni hocalara saç baş yoldururdun ha
burakr25 le köfte turunda tanıştık aynı semtte otuyormuşuz beraber döndük de çocuğun velisi değilim yav nerden bileyim![]()
forumu hımbıl bunaklara bırakmayacağızya bırak, istesen cocuga şak diye ulaşırsın. telefonu yoksa sende, telefonu olanları tanıyosun durumu oğrebilirsin :d
burak25 i kaybetmiş olabiliriz ama sampsonte de gidici gibi. adamın çok uzerine gidiyolar. yazık, cok yazık bu forum neden boyle
yahu şurda hakarete varmadan iletişim kurmayı beceremiyormuyuz nedir ?ya bırak, istesen cocuga şak diye ulaşırsın. telefonu yoksa sende, telefonu olanları tanıyosun durumu oğrebilirsin :d
burak25 i kaybetmiş olabiliriz ama sampsonte de gidici gibi. adamın çok uzerine gidiyolar. yazık, cok yazık bu forum neden boyle
Ne yani , Helgacigimin su güzel kalcalari statü sembolü degilmi ???
![]()
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Forumdaki bütün yaslilar öpsün seni emi...
kim incitti lan bu çocuğuÜşenmedim Burak kardeşimizi aradım.
Abi yaş olarak büyük insanlara saygısızlık yapmamak için girmiyorum ne yazsam ters geliyor onlara dedi.
Gençleri üzmeyelim..
S1000XR kiralama motoru geri verince hayata küsersindolomitlerde kaçamak yapacağım ya K1600 ya da S1000XR hangisi denk gelirse bakalım.