komik ama bir o kadar da düşündürücü motorcu capsi

bugun hava kapalı,

spor bile yapılmaz. konusacak konu da yok.
ben de tüm yeteneğimi kullanarak bir caps hazırladım. güldürürrken düşündürmeyi amaçladım

umarım beğenilir, sevgilerimle :)

8iezfu9.jpg

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
Keşke benim yaptıklarımı eleştirdiğin gibi sevmediğin insana füze atsaydında böyle yapmasaydın. İnsanların ekonomik durumu üzerinden hakaret etmek onur kırıcı bir hareket. Senin için reputasyon meselesini bilmem ama bir şey kazandıracağınıda sanmıyorum. Şu hazırladığın caps vasıtasıyla Tommy ile dalga geçtin diye gülmem (komikte değil zaten) ama senin yaptığından dolayı ayıplayabilirim. Ayıp muzo ayıp.

Keşke benim yaptıklarımı eleştirdiğin gibi sevmediğin insana füze atsaydında böyle yapmasaydın. İnsanların ekonomik durumu üzerinden hakaret etmek onur kırıcı bir hareket. Senin için reputasyon meselesini bilmem ama bir şey kazandıracağınıda sanmıyorum. Şu hazırladığın caps vasıtasıyla Tommy ile dalga geçtin diye gülmem (komikte değil zaten) ama senin yaptığından dolayı ayıplayabilirim. Ayıp muzo ayıp.

burda insanların ekonomik durumuyla dalga gecmedim. Dalga gectiğim başka birsey aslında.
ya hani senin iq 134 tü.

valla inanmıyorum artık 134 olduğuna :d

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
İnanıp inanmaman umurumda değilde, genel kültür olsun diye "2e adhd symptoms" diye aratsana bi. Konu hakkında bilgi sahibi olduktan sonra tekrar gelip bu mesajın hemen öncesinde kendi yazdığını okur musun? Sence bu saçmalık benim tüm odağımı verip tüm skill'lerimi gösterebileceğim ilgi çekici bir proje gibi bir şey mi?

Sence bu saçmalık benim tüm odağımı verip tüm skill'lerimi gösterebileceğim ilgi çekici bir proje gibi bir şey mi?

?
ne desem acaba şimdi ?

ben seni meşagul etmeyim act. ama şu caps çok guzel ya..belki inanmayacaksın ama o bile kahkhayı basmış olabilir, yuksek ihtmal yani.
bif sor istersen dfsdgsfgf

gerci zamanını bu sacmalıklara harcamassın tabiki. bloklayacan mı beni şimdi :(

kaçınılmaz sona doğru yaklaşıyorum sanki...

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
Geçenlerde bir şeyden söz etmiştim. Tekrar dile getireyim; Ne yazarsam yazayım, benden beklentilerini ve anlamak istediğini okursun.

Edit: Bunu ACT özelinde değilde tüm ikili ilişkiler ile alakalı değerlendir. Hepimiz öyleyiz.

Motosikleti
Honda Forza 250 / Triumph Street Triple 765 RS
Resimdeki Sym Wolf sahibi kimse, TR'de Kawasaki sahibi olup canını alana kadar binecek "taştaşlı" bir abiye benziyor. Belki bir gün Honda fanboyları da feyz alır. İşte o zaman capslerde "Hondam var eğueğueğue" diye dans eden karakterler yerine "ne yol yaptım be" diyen karakterler görebiliriz. 😁
Unutmayalım ki, sahip olduğunuz taşıt bir statü göstergesi değildir.

Motosikleti
D400
Resimdeki Sym Wolf sahibi kimse, TR'de Kawasaki sahibi olup canını alana kadar binecek "taştaşlı" bir abiye benziyor. Belki bir gün Honda fanboyları da feyz alır. İşte o zaman capslerde "Hondam var eğueğueğue" diye dans eden karakterler yerine "ne yol yaptım be" diyen karakterler görebiliriz. 😁
Unutmayalım ki, sahip olduğunuz taşıt bir statü göstergesi değildir.

CG ve CF Moto hariç.

Onlar statüsüzlük göstergesi :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar