Kombi Tavsiyesi

yazacak çok şey var ama Ariston,ECA,Ferroli gibi markaları baştacı yaptıysanız , yazacaklarım pek bir işe yaramaz...

evim 100m2 demıssın.. yogusmalı kombı ıyıdır ama ılla yogusmalı almana gerek yok bence.. babam dogalgaz'cı ve herkese eger butcesı yetıyosa Buderus diyoruz baska bısey demıyoruz.. Vıesmann da ıyı sanırım. butce yetıyosa bunlar ıyı ama yetmıyosa ucuz kombıler hakkında bı fıkrım yok

10 yıldır Vaillant kullanıyorum. Bakım bile yapılmadı. Tık demedi.

10 yıldır Vaillant kullanıyorum. Bakım bile yapılmadı. Tık demedi.

10 yıldır bakım yaptırmadan memnun bi şekilde ariston kullanana ne demeli? Senin aldığının yarı fiyatına ariston alınabiliyor.

Ayrıca ben kullanıcı olarak önermedim. 90 lı yılların başından beri işin içinde biri olarak tespitlerimi paylaştım.

10 yıldır bakım yaptırmadan memnun bi şekilde ariston kullanana ne demeli? Senin aldığının yarı fiyatına ariston alınabiliyor.

Ayrıca ben kullanıcı olarak önermedim. 90 lı yılların başından beri işin içinde biri olarak tespitlerimi paylaştım.

Acaba koca istanbulda kaç tane servisi var, çağırdığında kaç gün sonra geliyorlar ?

yakında tık ve tuk der

Derse atarım yine kaliteli bilinen marka alırım. Bir kere alınıyor , sağlam olsun dert çıkartmasın. Önemli olan o. 10 sene olmuş, görevini yerine getirmiş.

Arkadaşlar önerileriniz için teşekkür ederim, dün saat 15,50 civarı kombi com a ariston genus yoğuşmalı siparişi verdim ,bu gün 17,00 da kargodan aldım, bakalım takınca performansını göreceğiz.:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar